• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga smo doveli? Pogledajte kako je građen... Partizan promovisao PRVO pojačanje ove zime: Stigao je Kolumbijac!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan je danas zvanično potpisao ugovor sa Andresom Koloradom koji je došao na pozajmicu na godinu dana.

 Partizan potpisao ugovor sa Andresom Koloradom Izvor: MN PRESS

Partizan je na pet dana pred zatvaranje zimskog prelaznog roka u Srbiji doveo i prvo pojačanje. U pitanju je kolumbijski fudbaler Andres Kolorado (24) koji je stigao na jedogodišnju pozajmicu iz Kortulue. U pitanju je zadnji vezni koji je upisao jedan nastup i za "A" reprezentaciju Kolumbije (i na njoj je postigao gol protiv Hondurasa), a koji je proveo i dio karijere na pozajmici u brazilskom velikanu Sao Paulu koji ga nije otkupio. 

Nasmijani vezista uzeo je dres sa brojem "13" koji mu je taličan odmalena, a u društvu sportskog direktora Ivice Kralja danas je predstavljen u Zemunelu. "Kakav je igrač? Pa pogledajte kako je građen, visok je 1.90 cm... Agresivan, dobro čita prekide, pratili smo ga dugo i vjerujem da će biti pojačanje, samo treba strpljenja."

Koloradu je ovo prvi "izlet" u Evropu i zbog poziva Partizana je odbio još neke ponude iz Južne Amerike, pošto vjeruje da boravak u Beogradu može da mu bude odskočna daska za dalje.

"Partizan je velika ekipa i ovo je bila prilika za mene da dođem u Evropu i zato nisam to htio da propustim. Svi mi u Južnoj Americi sanjamo da dođemo u Evropu i to je najbolja odluka koju sam mogao da donesem. Partizan je poznat u Južnoj Americi, pratimo sva međunarodna takmičenja i to je klub koji sam gledao u Ligi šampiona, a sada u Konferencijskoj ligi", rekao je Kolorado i dodao da je upoznat i sa "vječitim" derbijem.

"Jedva čekam derbi u martu i da Partizan pobjedi", rekao je Koloradi i otkrio je kada će biti spreman da zaigra za Partizan: "Imao sam povredu mišića prošle godine, sada sam potpuno oporavljen i jedva čekam da igram.  Pretpostavljam da ću prve nedjelje da upoznam saigrače, a već od sljedeće mogu da me očekuju na terenu."

Kolumbijac je rekao i da ne vidi "jezičku barijeru" kao problem, nego motivaciju da napreduje na ličnom planu pošto odmah želi da nauči jezik kako bi mogao da komunicira sa svima u Partizanu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC