• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus otpušta jednog od najplaćenijih igrača!? Haos u Vlahovićevom klubu - stigao kao pojačanje, sad je višak!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Juventus razmatra da otpusti Pola Pogbu pošto je povrijeđen šest mjeseci i ima ogromnu platu.

 Juventus želi da raskine ugovor sa Polom Pogbom Izvor: YouTube/Juventus/Screenshot

Juventus je kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog "friziranja" finansijskih izvještaja, i to možda ne bude konačna kazna, pa je već sada jasno da mogu da zaborave na učešće u Ligi šampiona iduće sezone. To samo sa sobom nosi i nove finansijske gubitke koje će Juventus morati da pokrije smanjivanjem troškova i prodajom fudbalera, a čini se da je prvi koji će to osetiti na svojoj koži francuski vezista Pol Pogba.

Britanski list "Dejli Mejl" prenosi da Juventus razmatra da raskine ugovor sa Pogbom već poslije samo šest mjeseci njegovog boravka u Torinu, iako još nije ni stigao da debituje zbog povrede koja ga muči od ljetos.

Zbog nje je Pogba propustio i Svjetsko prvenstvu u Kataru i tek nedavno je počeo da trenira i mogao bi uskoro da se vrati na teren, međutim Juventus je nezadovoljan brojnim stvarima kod Francuza, posebno kako se ponio uoči Mundijala. Tada je želio da preskoči operaciju da bi se stavio na raspolaganje Didijeu Dešanu, što se nikome u Torinu nije dopalo pošto su mu klupske obaveze postale sekundarne.

Na kraju je Pogba operisan, a zbog toga što ima jedan od najvećih ugovora u cijelom klubu razmatra se raskid kako bi Juventus rasteretio budžet i tako smanjio rizik da bude kažnjen zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Svojevremeno jedan od najboljih veznih fudbalera svijeta će uskoro proslaviti 30. rođendan, a sa Juventusom ima ugovor na još tri i po godine. Stigao je iz Mančester junajteda kao slobodan agent pošto je za "crvene đavole" odigrao 233 utakmice i postigao 39 golova, dok je u prethodnom mandatu u Torinu zabilježio 178 nastupa i 34 pogotka.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC