• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Pekija poslije herojske pobjede Rudara: Bilo je teško dok smo bili egal na terenu, a kamoli sa dva igrača manje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Dali smo sve od sebe i Boga nas je nagradio penalima nakon kojih smo zasluženo došli do pobjede", rekao je kapitan Ruda Prijedora Nemanja Pekija poslije pobjede nad Borcem u Kupu BIH.

 Kapiten Nemanja Pakija i trener RUdar Prijedor Bojan Krulj poslije pobjede nad BOrcem Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbaleri Rudar Prijedora izborili su plasman u četvrtfinale Kupa BIH senzacionalnom pobjedom nad banjalučkim Borcem rezultatom 7:6 poslije penala (1:1).

Borac je najmanje 20 minuta imao dva igrača više, ali nije uspio da slomi odbranu Prijedorčana kojom je komandovao Nemanja Pekija i meč je odlučen udarcima sa bijele tačke u kojima su domaći bili uspješniji.

"Bilo je teško, pogotovo tih zadnjih 20 minuta sa 20 igrača na terenu. Nije lako da se braniš protiv protiv kvalitetne ekipe Borca kad smo bili kompletni, a kamoli kada smo imali dva igrača manje. Moram da zahvalim svim svojim saigračima, dali smo sve od sebe a Bog nas je nagradio sa penalima gdje smo zaslužili da pobijedimo na kraju", rekao je Pekija i dodao:

„Rudar će potpuno drugačije izgledati ovog proljeća, igraće napadački, borbeno i to smo danas mogli vidjeti u prvom poluvremenu. U drugom smo bili potisnuti nazad, pokušali smo da izdržimo sve pritiske i na kraju smo pobijedili“.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Trener Rudara Bojan Krulj bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe i naravno rezultatom.

"Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipe u BIH, trudili smo se da ne odustajemo od ambicija koje smo imali i vjerovali smo u to. Na kraju to je fudbal , odlučili su penali, a to je moglo da ode i na drugu stranu. Sigurno je da sam zadovoljan i čestitam mojim momcima na zalaganju na zalaganju, jer samo tako možemo da idemo dalje", rekao je Krulj.

"Na ovoj utakmici nije bilo puno prostora da se igra, jer je imala veliki značaj, ali mogu da budem zadovoljan. Čestitam mojim momcima na fer i korektnoj igri, hvala svima kojis u došli i našim navijačima koji su nas podržavali sve vrijeme", zaključio je trener Rudara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC