• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEDAM GODINA POSLIJE TITULE LESTERA NASTAO HAOS! "Sudija nam pomogao", bivši igrač "lisica" pokrenuo BURU u Engleskoj...

Autor Haris Krhalić

Poslije ovih riječi Mark Klatenburg je najavio i tužbu protiv Denija Simpsona, bivšeg fudbalera Lestera iz šampionske sezone.

 Fudbaler Lestera otkrio da su im sudije pomagale da dođu do titule Izvor: Profimedia

Prije sedam godina Lester siti je napravio jedno od najvećih iznenađenja u istoriji osvojivši Premijer ligu i to u sezoni kada su im mnogi prognozirali ispadanje u Čempionšip. Imali su nevjerovatan tim koji su predvodili Džejmi Vardi, Rijad Mahrez, Ngolo Kante, Ves Morgan, Robert Hut i Kasper Šmajhel, međutim često se potencirala i priča da su im u sudije često gledale kroz prste i da su ih "pogurale" ka tituli.

Sada je to potvrdio i bivši fudbaler "lisica" Deni Simpson koji je istakao da ih je Mark Klatenburg, možda i najpoznatiji engleski sudija 21. vijeka, otvoreno podržao na putu ka tituli u Premijer ligi.

"Uvijek se sjetim Klatenburga... Vau. Mislim da je nekoga trebalo da isključi, rekao je nešto poput 'trebalo je da ti dam crveni karton, ali želim da osvojite titulu'. Pravio sam se da to nisam čuo, umirao sam od smijeha u sebi i pomislio - to je to, bićemo šampioni", rekao je Deni Simpson u skorijem intervjuu, ali su mu detalji u magli i nije mogao tačno da se prisjeti na kojoj se to utakmici desilo.

"Mislim da je trebalo da isključi Drinkvotera, da bi mu to bio drugi žuti ili nešto za šta je mogao lako da dobije crveni, ali nije", dodao je Simpson (36), da bi ubrzo otkriveno da je Klatenburg vodio četiri utakmice Lestera u šampionskoj sezoni i ni u jednoj nije dao žuti karton zaboravljenom engleskom vezisti.

Kada je intervju "zaživio" u Engleskoj, ubrzo je stigao i do Marka Klatenburga koji je demantovao ove navode štiteći svoj ugled. "Ovo su ozbiljne optužbe koje mogu da dovedu u pitanje moj integritet. Pričati da sam rekao igraju Lestera da želim da osvoje Premijer ligu je presmiješno. Mikrofoni bi to 'uhvatili'. Njegove optužbe nemaju pokrića i nemam pojma zašto je to rekao poslije sedam godina, ali moj advokat je obaviješten", poručio je bivši engleski arbitar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC