• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Napoliju kukaju zbog lakog žrijeba za Ligu šampiona! "Igramo protiv glavnog favorita"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Lućano Spaleti nije zadovoljan žrijebom za Ligu šampiona.

 Lućano Spaleti se žali na žrijeb Lige šampiona Izvor: Profimedia

Napoli je prvi u Seriji A i izvesno će osvojiti titulu u domaćem šampionatu. U isto vrijeme imao je i dosta sreće u žrijebu za Ligu šampiona pa mu se "crta" prolaz do samog finala. U osmini finala rutinski je pobijedio Ajntraht, protivnik u četvrtfinalu biće mu Milan, a ako prođu onda u polufinalu igraju sa boljim iz duela Inter-Benfika. Kada se na to doda da su u drugom dijelu žrijeba Real Madrid-Čelsi i Mančester siti - Bajern Minhen, jasno je koji dio je teži.

Uprkos svemu tome nisu svi u Napulju zadovoljni poslije dešavanja u Nionu. Trener Lućano Spaleti je između redova rekao da mu je žao što nije u drugom dijelu "kostura". "Više bih volio da nismo igrali protiv tima iz Italije. Čuo sam već neke glasine i samo oni koji nemaju pojma o fudbalu pričaju o dobrom žrijebu. Milan se osjeća kao kod uće u ovom takmičenju, sedam puta je podigao pehar, ispred njih je samo Real Madrid", rekao je Spaleti za italijanske medije.

Izgleda da šef struke Napolitanaca pokušava da skine pritisak sa svog tima. "Ne treba zaboraviti da je samo njihov sportski direktor Paolo Maldini pet puta osvojio Ligu šampiona. Čitam i priče da timovi kao što su PSŽ i Mančester siti imaju probleme da dođu do pehara, jer nemaju to evropsko iskustvo. Ako je to što pišu tačno, onda moramo da kažemo da je Milan glavni favorit da osvoij Ligu šampiona. Izbacio je i Totenhem u osmini finala", zaključio je Spaleti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC