• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGLASIO SE SAVEZ - MITAR ĆE BITI OŠTRO KAŽNJEN! Srbina terete i za NASILNIČKO ponašanje protiv Mančester junajteda!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Povodom isključenja Aleksandra Mitrovića oglasila se i Fudbalska asocijacija Engleske

 Oglasila se i Fudbalska asocijacija Engleske o incidentu Aleksandra Mitrovića Izvor: Profimedia

Fudbalska asocijacija Engleske oglasila se u ponedjeljak uveče zbog Aleksandra Mitrovića i njegovog isključenja na utakmici protiv Mančester junajteda. Najavljeno je da će Srbin dobiti "dužu kaznu" jer bi uobičajena sankcija za isključenje u ovoj situaciji bila "očigledno nedovoljna".

Mitrović je nakon gola za vođstvo Fulama 1:0 odgurnuo sudiju, nezadovoljan njegovom odlukom da dosudi penal za Junajted nakon igranja rukom njegovog saigrača Vilijana. Sudija Kris Kavanah odmah je isključio Mitrovića, kao i Viljiana zbog igranja rukom, a crveni je dobio i menadžer Fulama Marko Silva. Junajted je iskoristio taj haos da izjednači i da na kraju pobijedi 3:1, čime se plasirao u polufinale FA Kupa.

Pored Mitrovića, kaznu će pretrpjeti i Fulam, jer "nije uspio da obezbijedi da se njegovi igrači ponašaju prikladno", dok je menadžer Silva optužen za nekoliko prekršaja. Pročitajte kompletno saopštenje Fudbalske asocijacije Engleske:

"Fulam, Marko Silva i Aleksandar Mirković optuženi su poslije incidenta koji se dogodio oko 72. minuta njihove utakmice protiv Mančester junajteda u FA kupu u nedjelju, 19. marta. Marko Silva koristio je prije isključenja uvredljive riječi i gestikulacije prema sudiji, kao i prema četvrtom sudiji. Utvrđeno je i da je bacio flašicu vode ka pomoćnom sudiji, što je takođe neprikladno ponašanje."

"Takođe, Fudbalska asocijacija tvrdi da bi uobičajena kazna koja bi inače bila primijenjeja na Aleksandru Mitroviću zbog isključenja bila očigledno nedovoljna. On je načinio prekršaj - nasilničko ponašanje prema sudiji. Uz to, njegovo ponašanje i rječnik bili su navodno neprimjereni, uvredljivi ili prijeteći nakon što je isključen. Uz sve navedeno, Fulam nije uspio da obezbijedi da se njegovi igrači ponašaju prikladno na terenu", objavljeno je u saopštenju tamošnjeg saveza.

Pogledajte taj incident:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC