• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - fudbaler iz Premijer lige uhapšen zbog tri silovanja!

Autor Dragan Šutvić

Neimenovani fudbaler iz Premijer lige optužen je za seriju užasnih zločina.

 fudbaler iz premijer lige uhapšen zbog tri silovanja  Izvor: Profimedia

Novi skandal u Premijer ligi! Kako javljaju "San" i "Dejli mejl" jedan fudbaler koji nastupa u Premijer ligi i koji je na Svjetskom prvenstvu u Kataru nastupao za nacionalni tim uhapšen je zbog optužbe da je počinio dva silovanja. Uz sve to mediji navode da se sada pojavila i treća žrtva spremna da svjedoči protiv njega. 

Silovanja za koja je sada optužen neimenovani fudbaler desila su se u aprilu 2021. godine i junu 2022. godine, dok je treća žena koja je sada svjedočila otkrila da ju je fudbaler seksualno napastvovao u Herftfordširu u Engleskoj u februaru prošle godine. Kako navodi "San" fudbaler je u pritvoru u policijskoj stanici i trenutno traje njegovo saslušanje. 

Policija navodno već satima saslušava optuženog sportistu, a navodi se da je on već jednom bio u pritvoru i to prošlog jula, kada je policija pokucala na vrata njegove kuće u Sjevernom Londonu. Iako je klub za koji nastupa sve to znao, nije želio da ga suspenduje i on je tokom cijele istrage koja traje već dugo ostao dio tima. 

Jedna od žrtava koja je u dvadesetim godinama je svjedočila da je silovana tokom odmora na Mediteranu. Prema njenom svjedočenju pobjegla je iz hotela sa pet zvjezdica gde je bila smještena i tada je svjedočila britanskoj policiji o svom iskustvu. Pokazala je povrede i modrice na tijelu koje je zadobila u napadu. Poslije prvog hapšenja fudbaler je ponovo uhapšen nakon novih optužbi, ali su one kasnije bile povučene. 

Nažalost, ovo nije izolovan slučaj. Mejson Grinvud je optužen za seksualno zlostavljanje od strane svoje djevojke Herijet Robson, Adam Džonson je zbog obljube maloletnice bio u zatvoru, a ogromna zatvorska kazna čeka i nekadašnjeg fudbalera Mančester sitija Robinja, takođe zbog silovanja.

Za sada "San" i "Dejli mejl" ne otkrivaju identitet fudbalera, ali s obzirom da pominju da je u pitanju fudbaler koji živi u sjevernom Londonu to bi mogao da bude neko iz londonskih timova - Arsenala, Kristal Palasa, Fulama, Čelsija, Totenhema...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC