• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbina htjeli da izbace iz tima, a onda ga je Murinjo pozvao: Slušaj ako ga ne udariš duplo jače, letiš iz kluba!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Alen Stevanović nije ostavio dubok trag u Interu, ali može da se pohvali da ga je prvom timu priključio Žoze Murinjo

 Murinjo rekao Alenu Stevanović da udari Sulija Muntarija Izvor: Profimedia

Bio je veliki talenat, išao na probe u mnoge velike evropske klubove i na kraju završio u Interu za koji ima samo jedan nastup. Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Alen Stevanović prisjetio se svojih dana u Interu i treninga sa ekipom koja je osvojila tripletu 2010. godine.

Pod trenerskom palicom Žozea Murinja tim predvođen Samjuelom Etoom, Veslijem Snajderom, Dejanom Stankovićem, Dijegom Militom i Havijerom Zanetijem osvojio je sve što se osvojiti moglo. A iako je Stevanović bio na korak od izbacivanja iz mladog tima "nerazura" upravo ga je "Posebni" pozvao da se priključi prvoj ekipi. 

"Odmah me je povukao u prvi tim. Ja igrao za mlade, nisam čak ni igrao nešto, odem za Cirih i nisam se vratio jer sam kasnio tri-četiri dana... Igrali smo protiv Milana i pogriješio sam sve što je moglo da se pogriješi, trener tog mladog tima krenuo na mene, ja instiktivno bacim njemu pod noge flašicu i to je kažu bio kraj. Tada je direktor rekao da sam bivši i da idem iz kluba... I bila pauza za reprezentacije i faillo prvom timu igrača i pošalju nas par u prvi tim. Pita Murinjo za mene i kažu mu da sam problematičan. Znao je Murinjo to za mene i od tada sam ipak bio sa prvim timom Intera", ispričao je Alen Stevanović u "Alesto". 

Kakav je Murinjo trener govori i situacija sa treninga Intera koje se prisjetio Stevanović. U jednom trenutku vezista iz Gane Suli Muntari je pretjerao sa startom nad Srbinom, a Murinjo je imao svoj način da to riješi. 

"Muntari je bio nervozan, proturim mu kroz noge, on me šutne iz sve snage, ustanem i stariji kao kažu mu da to ne radi. Murinjo nije bio tu i kaže mi kad me je vidio ako se to bude opet desilo i ne šutnem ga dva puta jače, onda letim iz kluba", ispričao je Stevanović, koji se tokom ovog gostovanja dotakao i svoje prošlosti, porodične situacije i turbulentne karijere.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC