• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ti imaš 40, ja 60, nemoj da ti dođe Marko! Žoze Murinjo otkrio tajnu o tuči, 10 godina se ćutalo o tome u Italiji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žoze Murinjo žestoko odgovorio Antoniju Kasanu

 Prepirka Žozea Murinja i Antonija Kasana Izvor: Profimedia/Claudio Benedetto/LiveMed/SIPA/2304101054

Žoze Murinjo vodi Romu u Ligu šampiona kroz Seriju A i ka trofeju Lige Evrope, a za to vrijeme ne propušta prilike da odgovara na "peckanja" i kritike. Tako je "bocnuo" legendarnog italijanskog fudbalera Antonija Kasana, koji je javno kritikovao stil igre Murinjovog tima, koji zaista ne oduševljava, ali ipak donosi rezultate.

Murinjo je odgovorio svom žestinom i podsjetio čuvenog centarfora Rome, Reala, Milana, Intera i drugih timova na detalje koje javnost nije znala. "U Madridu pamte Kasana samo zbog jakne. U Romi je osvojio Superkup bez da je igrao. A u Interu nije uspio da osvoji ni Kup Lombardije, u prijateljskoj utakmici", rekao je Portugalac.

"Znate šta, osvajao sam sa Interom, Realom i Romom, a on možda ima problem sa mnom. Ja sa njim nemam problem. Reći ću Kasanu samo jednu stvar - budi oprezan Antonio, ti imaš 40 godina, ja imam 60. A povremeno se Marko Livaja pojavi kada postane gusto", dodao je Murinjo.

Mnogi su se pitali zašto "Mu" u ovoj raspravi "vadi" ime hrvatskog reprezentativca i napadača Splita, ali očigledno je da su Livaja i Kasano imali razmirice dok su zajedno igrali u Interu. I po svemu sudeći - to nisu bile samo razmirice, već je deblji kraj u tom sukobu izvukao upravo Italijan.

Izvor: MN PRESS

"Gazeta delo Sport" i "Korijere delo Sport" objavili su da je Murinjo aludirao na sukob Livaje i Kasana tokom zajedničkog boravka u Interu i na tuču, u kojoj je Kasano očigledno pretrpio više udaraca, ali o tome se ništa nije znalo. Sve dok je Murinjo riješio da progovori o tome.

Marko Livaja bio je član Intera od 2011. do 2013. i Kasano i on bili su saigrači u takmičarskoj 2012/13. Obojica su potom napustila klub, nakon čega je Italijan igrao za Parmu, Sampdoriju i Veronu, u kojoj se povukao 2017. Sa druge strane, Livaja je lutao od Atalante, preko Rubina, Empolija, Las Palmasa, AEK-a iz Atine... A onda se konačno pronašao u matičnom klubu, Hajduku.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC