• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG MIS SLOVAČKE NIKO NIJE GLEDAO FINALE: Pusti Sevilju i Romu, svi tražili pogledom Veroniku (FOTO)

Pričalo se da je Veronika u vezi sa Tomom Brejdijem, ali je ona ipak slobodna i u zanimljivoj kombinaciji je gledala finale Lige Evrope.

 Veronika Rajek na finalu Lige Evrope Izvor: Instagram/printscreen/veronikarajek

Finale UEFA Lige Evrope između Sevilje i Rome opravdalo je očekivanja pošto smo gledali sjajan fudbal u kome je poslije više od dva sata fudbala pobijedio tim Nemanje Gudelja i Marka Dmitrovia - i to na penale. Dok se Žoze Murinjo ljutio na sudiju Entonija Tejlora, koga su kasnije napali i navijači, pažnju na meču u Budimpešti privukla je navijačica Veronika Rajek (27) čije su fotografije sa utakmice postale viralne.

Rajek je slovačka manekenka sa prebivalištem u meksičkom Kankunu, a za finale Lige Evrope se specijalno vratila u Evropu pošto obožava fudbal i odjećom je jasno naznačila za koga je navijala. Ipak, Sevilja je podigla sedmi pehar u ovom takmičenju i tako je rastužila.

Veronika je imala crvene čizme, pa belu suknju i zeleni top kojim je istakla dekolte, što na kraju u zbiru simbolizuje italijansku zastavu. To je privuklo pažnju i navijačima koji su je zbog ovih fotografija zasipali komplimentima na Instagramu gdje je prati pet miliona ljudi. "Niko s tribina ne gleda utakmicu", "Moram da kažem, ljepša si od ove prelijepe igre", "Nemoj da ideš na teren, igrači neće vidjeti loptu", samo su neki od komentara.

Prethodno se spekulisalo da je Veronika Rajek zavela američkog kvoterbeka Toma Brejdija, koji se razveo od Žizel Bundšen, međutim u međuvremenu su se sa njim pojavljivale druge djevojke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC