• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN POČEO PRIPREME, HOĆE DA SE BORI ZA TITULU! Užasna sezona je već zaboravljena: "Ne znamo zašto se desio pad"

Partizan je krenuo sa pripremama i nada se osvajanju šampionske titule u narednoj sezoni.

 Partizan počeo sa pripremama Izvor: MN PRESS

Partizan je započeo pripreme za novu sezonu prije nekoliko dana, sada je na treningu bilo i novinara. Mediji su dobili dozvolu za dolazak na pripreme i razgovor sa igračima crno-bijelih. Jedan od njih bio je Svetozar Marković koji se nada da će, poslije loše sezone, ekipa u narednoj da se bori za titulu.

Vjeruje da i on i saigrači mogu mnogo, mnogo bolje. "Nije bila prethodna sezona onakva kako smo očekivali, bila su dva mjesta za Ligu šampiona u opticaju, direktno i kroz kvalifikacije, ali cilj nismo ostvarili. Sada imamo mjesec dana za pripremu i nadam se da će sve proći kako treba. Ciljev i ambicije u Partizanu uvijek su veliki i to mora da bude borba za titulu. Nadam se da ćemo to i učiniti", rekao je Marković.

Kao jedan od razloga problema vidi i činjenicu da su na klupi bila tri trenera u sezoni koja je nedavno završena Krenulo je sa Stolicom, pa je došao Petrić i na kraju Duljaj. "Nije lako kada se mijenjaju treneri, kako nama igračima tako i samom treneru koji dođe usred sezone. Treba tu dosta rada, ideja, za šta nema prostora. Sada imamo više vremena i možemo da radimo na nekoj ideji. U prvom delu sezone igrali smo dobro u Ligi konferencija, imali dobre rezultate protiv evropskih klubova, poslije toga dogodio se pad. Ni mi ne znamo zašto se to dogodilo i žao nam je što nismo zadržali drugo mjesto. Ipak, sve to sada je iza nas i treba da budemo bolji", zaključio je Marković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC