• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbio Partizan jer navija za Zvezdu, pa došao u Vošu: Veliko pojačanje stiglo u Novi Sad, dugo igrao u Portugalu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vojvodina se dogovorila sa Lazarom Rosićem koji se vraća na "Karađorđe".

 Lazar Rosić potpisuje za Vojvodinu Izvor: MN PRESS

Lazar Rosić bio je interesantan prošlog ljeta Partizanu, odnosno tadašnjem treneru Iliji Stolici, međutim govoreći za portugalske medije odbio je taj transfer "jer navija za Crvenu zvezdu". Godinu dana kasnije Lazar Rosić se vraća u srpski fudbal i nosiće dres Vojvodine, prenosi "Sportski žurnal".

U pitanju je pouzdani štoper koji je već igrao na "Karađorđu" u sezoni 2015/16 i ostavio je više nego pozitivan utisak prije selidbe u Portugal, a sada se vraća kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor na Bliskom istoku. Razgovori dvije strane su uspješno privedeni kraju i zvanično predstavljanje očekuje se već u toku dana, pa bi Rosić na taj način postao jedno od najvećih pojačanja "lala" u predstojećoj sezoni.

Lazar Rosić ima 30 godina i karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, da bi potom igrao za "imenjaka" u Nišu. Potez karijere napravio je dolaskom u Vojvodinu gdje je bio jedan od najvažnijih igrača kod Zlatomira Zagorčića i Nenada Lalatovića, pa se "lijepo naplatio" transferom u Bragu. Proveo je tri sezone u ovom klubu i išao na pozajmicu u Nasional, dok je potom još tri godine igrao za Moreirense. Prošlog ljeta otišao je u Ujedinjene Arapske Emirate gdje mu je istekao ugovor i zato je ovog ljeta slobodan u izboru nove sredine.

Nažalost, stigao je kasno da bi pomogao Vojvodini u revanšu protiv APOEL-a u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu (četvrtak, 20.00), nakon poraza od 2:1 na Kipru. Prethodno je Vojvodina dovela Stefana Vukića, Andriju Radulovića, Džonatana Bolingija, Đorđa Crnomarkovića i Asmira Kajevića. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC