• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TO MI SE UOPŠTE NIJE SVIDJELO! Zvezda pobijedila 3:0, ali Bahar traži još: Lučić kao Katai? Hm...

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar želi još više od svojih fudbalera.

 Barak Bahar nakon pobjede nad Spartakom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Spartak 3:0 (3:0) i sav posao je završila u prvom poluvremenu, pa trener Barak Bahar nije zadovoljan što su u nastavku utakmice njegovi igrači igrali malo opuštenije, što je rival mogao da kazni. Na konferenciji za medije poslije meča kazao je da su igrali korektno, ali da su u prvom poluvremenu bili mnogo bolji, dok u drugom to nisu uspjeli da poprave na način na koji je Izraelac zamislio.

"Na kraju, došlo je do toga da utakmica bude slabijeg tempa i zbog toga moramo da popravimo neke stvari. Nije mi se svidjelo drugo poluvrijeme, jer znam da možemo i moramo da budemo bolji. Prije svega, moramo da postižemo više golova, da bolje igramo presing, a ne da dozvolimo rivalu da kontroliše utakmicu više nego što treba", kazao je Barak Bahar.

Zahtjevni trener crveno-bijelih je rekao da je najvažnije da igrači "budu zdravi i spremni" i da ima još sasvim dovoljno vremena do Lige šampiona kako bi se pripremili za najveće izazove, pa tako "razmišljaju o svim opcijama". Pohvalio je i atmosferu koju su napravili navijači, dodajući da je siguran da će biti još bolje kada se vrate oni koji su na godišnjim odmorima i tako bude još više publike na stadionu "Rajko Mitić".

Navikli smo da ne voli da izdvaja svoje igrače i komentariše, ali nakon sjajne utakmice Vladimira Lučića počela su poređenja sa Kataijem. "Aleksandar Katai zaslužuje poštovanje. Lučić je bio veoma dobar, napadao je i imao želju da postigne gol, bio je odličan danas, ali mora da nastavi da pruža kvalitetne partije", zaključio je Bahar.

Podsjetimo, Crvena zvezda je do pobjede došla golom Bukarija u 20. minutu, odnosno autogolovima Bogićevića u 24. i Filipa Manojlovića u 45. minutu. Naredni meč prvak Srbije igra idućeg vikenda protiv Voždovca u gostima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC