• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne stišava se bura u Napoliju: Osimen ljut na saigrače, nema pozdrava, a neće ni da slavi sa njima! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nastavlja se saga između Napolija i Osimena koji je još uvijek ljut zbog skandala na TikToku.

 osimen ljut zbog video snimka na tik toku  Izvor: Profimedia

Snimak na društenim mrežama totalno je narušio odnose u Napoliju, a agonija se samo nastavlja jer Viktor Osimen odbija saradnju sa klubom i saigračima. Nakon objave snimka na TikToku u kojoj ga "rođeni tim" ismijava promašaj penala fudbalera na utakmici sa Bolonjom (0:0), Viktor je najavio tužbu protiv kluba, a potom su nezadovoljstvo osjetili i njegovi saigrači tokom i za vreme utakmice.

Na meču protiv Udinezea (4:1) Nigerijac je uvršten u startnu postavu i odmah je iskoristio priliku da se upiše u listu strijelaca, ali je odbio da proslavi gol. Vjerovatno nije htio da pokaže nijednu reakciju zbog svađe sa aktuelnim šampionom Italije kome je na taj način poslao indirektnu poruku.

I prije same utakmice mogli smo da vidimo napetu situaciju između saigrača Napolija. Osimen je došao u hotel i pozdravio se samo sa tim-menadžerom, dok su njegovi saigrači Dijego Deme i Pjotro Zjelinjski pružili ruku da se pozdrave, a Viktor je samo prošao pored njih i ušao u hotel. Nije čak ni pogledao svoje kolege. Ovaj snimak je postao viralan i pokazuje da je klub upao u ozbiljan problem sa zvijezdom Napolija. 

Odbijanje ovog 24-godišnjaka da proslavi svoj gol samo je naglasio loše odnose kluba sa igračem, što možemo vidjeti i kada je fudbaler odmah nakon skandala obrisao sve fotografije u dresu Napolija sa svog Instagram naloga. Inače, Osimen je prošle sezone donio Napoliju naslov prvaka Italije posle 33 godine. U aktuelnoj sezoni postigao je četiri gola na šest utakmica u Seriji A, a prošle 26 golova na 32 utakmice uz pet asistencija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC