• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Halilhodžić je bio naš prvi izbor, imao je sve na stolu i odbio da bude selektor!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Njegova želja u jednom trenutku da preuzme reprezentaciju je na nekin način ubrzala smjenu Kodre", rekao je predsjednik FSBIH Vico Zeljković.

 382623521_1243904663671950_8260251241663066807_n.jpg Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Reprezentacija BIH dobila je novog selektora. Savo Milošević promovisan je u petak kao novi selektor „zmajeva“ čime je završena saga o nasljedniku Mehe Kodre.

Dugo se spekulisalo o novom selektoru, jedno vrijeme glavni kandidat bio je Vahid Halilhodžić i upravo o tome je pričao predsjednik FSBIH Vico Zeljović na početku konferencije za novinare u FSBIH.

"Gospodin Halilhodžić je bio prva želja, stupili smo u razgovore s njim, ja sma lično razgovarao telefonom s njim- Na početku je rekao da bi prvo da bude u ulozi da posavjetuje neke stvari, ali iako su nama savjeti uvijek dobro došli, mi smo rekli da nam treba da više preuzme ekipu. Svi znamo da nema čarobni štapić i da bi njegov dolazak snačio automatski plasman na EURO. Poslije tih naših objašnjenja osjetio sam želju njegovu da preuzme, to je možda bila greška, i to je na neki način ubrzalo smjenu Kodre, jer nisam želio da dođem u situaciju da on njega smjenjuje. Preuzeli smo taj rizik, ne samo zbog Halilhodžića, ali to je bio jedan od većih razloga", rekao je Zeljković i dodao:

"Poslije toga se desilo da je on promijenio mišljenje i rekao da ne bi bio selektor. Suština je da on ne želi da bude selektor, ne zato što sam ja predsjednik saveza ili što se ne igraju utakmice u Mostaru ili Banjaluci, već on to ne želi i to treba reći. Respektujemo Halilhodžića, imao je sve na stolu i nije prihvatio. To nije bila nikakva fora, nikakva igranka“, istakao je Zeljković.

Pratite konferenciju za novinare novog selektora Save Miloševića UŽIVO na našem portalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC