• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvang o meču sa Švajcarcima: "Prelako primljeni golovi, treba da radimo na nekim stvarima"

Hvang In Bum pričao je sa novinarima poslije remija sa Jang Bojsom.

 Hvang In Bum izjave Jang Bojs Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda osvojila je prvi bod u Ligi šampiona. Na punoj "Marakani" remizirala je sa Jang Bojsom (2:2). Povela je, pa je onda gubila sa 2:1 i na kraju je mogla i do sva tri poena. Završilo se podijelom bodova. Svesni su mnogi u crveno-bijelom taboru da je moglo i moralo bolje i da su neke stvari mogle da budu izbjegnute.

Pričao je o tome i Hvang In Bum.

"Igrali smo protiv dobrog tima, igrali smo bolje posebno u završnici drugog poluvremena. Moramo da budemo bolji, posebno u prvom dijelu drugog poluvremena. Napravili smo neke greške, prelako smo primili dva gola, treba da radimo na tome. Ponosan sam na saigrače, dali su sve od sebe, ponosan sam i na navijače, atmosferu koju su napravili, bilo je nevjerovatno. Moramo da pokažemo odgovornost, vjerujem da je Zvezda tim koji ne smije da bude srećan sa perfomansom, kako u Ligi šampiona, tako i u domaćem prvenstvu, vjerujem da možemo da budemo bolji", rekao je Hvang.

Srpski tim igra sa dosta oscilacija u posljednje vrijeme.

"Moramo da počnemo da pobjeđujemo, prvo u ligi, pa da tu energiju prenesemo u Ligu šampiona. Pokazali smo karakter protiv Mančestera koji je najbolji tim na svijetu. Imamo Lajpcig, igraćemo u gostima sa Jang Bojsom, možemo još bolje i sgurno. Napravićemo analizu sa stručnim štabom. Moramo da radimo na nekim stvarima da bismo bili bolji u Ligi šampiona."

Korejac zna da i on mora da se pokaže bolje. "Ni ja nisam na 100 odsto, nisam odradio pripreme pred sezonu, ali svakog dana napredujem polako, postepeno. Mogu da pomognem timu još više sigurno", zaključio je Hvang.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC