• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problemi za Viktora Osimena: Nigerijac u sukobu sa porodicom!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaler Napolija ponovo pravi fijasko, a ovoga puta riječ je porodičnim nesluglasicama.

 viktor osimen u sporu sa porodicom Izvor: Profimedia

Ne prestaju skandali u italijanskoj Seriji A, a ponovo je u centru pažnje napadač Napolija Viktor Osimen koji je do skoro bio na udaru medija kada je njegov klub okačio snimak na društvene mreže kako je Nigerijac promašio penal. Nekoliko nedjelja Osimen je izbjegavao svoje saigrače i čelnike kluba, čak je obrisao i sve fotografije koje imaju veze za Napolijem.

Novi incident se dešava i u privatnom životu fudbalera u kojem su glavni akteri on, njegova sestra i njen suprugOsita Okolo. Sestrin muž je u subotu objavio snimak na kojoj policija pokušava da privede njegovu suprugu, a po svemu sudeći fudbaler je pozvao organe reda da se suoče sa njegovom sestrom.

"Osimhen je pozvao policiju da se nasilno obračuna sa svojom sestrom, odnosno mojom suprugom zbog pitanja oko kojeg i dalje vodimo sudski spor", stoji iznad objavljenog videa. Italijanski mediji odmah su počeli da otkrivaju šta se dešava u porodici Osimen, pa su tako saznali da je fudbaler ostao dužan svom zetu 400.000 dolara od transfera iz Lilea u Napoli 2020. godine, jer je zet bio posrednik.

Okolo ne može da sakrije svoje nezadovoljstvo pa se ponovo oglasio na društvenim mrežama, ali ovog puta sa mnogo žešćom porukom. "Viktore, ti si zlo! Samo sam te pitao za proviziju, a ti šalješ policiju da maltretira moju suprugu na ulicama Nigerije. Platićeš mi za ovo", napisao je Okolo u svojoj objavi.

Pored ovih prijetnji fudbaler Napolija ima i drugih briga. On je izašao iz igre u 59. minutu zbog povrede na utakmici protiv Saudijske Arabije i Nigerije koja je završena sa konačnih 2:2. Ostaje da vidimo da li će poslije reprezentativne pauze Nigerijac zaigrati za svoj italijanski klub i koliko je ozbiljna povreda zbog koje je morao da napusti teren.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC