• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Izraela uporedio Srbiju i Palestinu! Otišao u Prištinu pa rekao: Vi ste prošli isto što i mi! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Neprimjerena izjava selektora Izraela Alona Hazana pred meč kvalifikacija za EURO 2024 digla je prašinu.

 Selektor Izraela uporedio Srbiju i Palestinu Izvor: @kosovanfooty_EN/x

Reprezentacija Izraela gostuje u Prištini u kvalifikacijama za EURO 2024. godine, a pred taj meč su u južnoj srpskoj pokrajini postavljene neviđene mjere sigurnosti. Specijalci su na ulicama, a snajperisti na krovovima zgrada oko stadiona, a pred taj meč je buru osim sigurnosnih problema podigla i izjava selektora Izraela Alona HAzana. 

On je naglasio da zna da je domaćin "u prošlosti imao sličnu situaciju kao i mi", upoređujući rat SR Jugoslavije sa terorističkim organizacijama poput Oslobodilačke vojske Kosova i sukob Izraela sa Palestinom na Bliskom Istoku. 

"Veoma smo ponosni što smo ovdje. Znam da ste i vi imali u prošlosti sličnu situaciju kao i mi. Nadam se da će u budućnosti vaš i naš narod živeti u boljem i mirnijem svijetu", rekao je Alon Hazan pred ovaj meč. 

On se osvrnuo i na sam meč. Njegov tim sa 11 bodova i utakmicom manje odigranom od rivala u grupi juri pobjedu koja će ih vratiti u igru i dati im šansu da stignu Rumuniju iz Švajcarsku do kraja kvalifikacionog ciklusa.

"Motivacija nije dovoljna. Na kraju, izraelski tim treba da pokaže kvalitet da bi ovdje došao do pobjede. To će za njih biti veliki izazov. Imate dobar tim, govorio sam to od početka. Na početku turnira, odnosno u tim mečevima, nisu imali sreće. Bilo je jasno da ćemo se boriti drugo mjesto i imamo veliko poštovanje. Znamo da će biti veoma teško, ali moramo naporno da radimo da bismo ispunili svoje ciljeve", zaključio je Hazan.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC