• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi Srbin je hit u Milanu: Dao gol pa se oglasio - "Pregurao sam teške momente, bio sam spreman na ovo"

Jan Karlo Simić je blistao poslije gola na debiju za Milan, ali je i dalje sa obje noge na zemlji.

 Jan Karlo Simić nakon gola protiv Monce Izvor: x/printscreen/@SerbFootyScout

Jan Karlo Simić je osvojio srca navijača Milana čim se pojavio u prvom timu. Ovaj 18-godišnji srpski fudbaler je debitovao za "rosonere" protv Monce i uspio da u 43. minutu postigne gol. Sada je govorio o tom iskustvu i debiju u dresu velikana. 

"Nisam ni razmišljao o tome da postignem gol, nisam mogao da povjerujem da sam ja postigao pogodak. Prije gola osjećao sam da igram dobro bio sam fokusiran na loptu i vidio Rafu (Leaoa prim. aut.) kako dolazi. Utrčao sam u prostor i kada je lopta došla do mene nisam mogao da vjerujem. Hvala Rafi, stvarno je bio sjajan", rekao je Simić. 

Ovo mu je zapravo bio seniorski debi jer je nakon početaka u manjim klubovima bio dio mlađih kategorija Štutgarta prije nego što ga je Milan kupio za 1.000.000 evra 2022. godine. Iako jako mlad, ističe da je uvijek bio spreman za velika djela.

"Oduvijek sam bio spreman. Šef i njegov stručni štab su me pripremili za ovu utakmicu kao i saigrači koji su mi rekli da ostanem spreman jer svašta može da se desi. Bio sam spreman na klupi i to sam pokazao na terenu. Saigrači, trener, svi su mi mnogo pomogli. Zaista sam zahvalan", rekao je Simić. Pogledajte njegov gol:

Pogledajte

00:21
Jan Karlo Simić gol na Milan - Monca
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Vidjeli smo da je i njegova porodica bila na tribinama da proslavi pogodak i to mu je značilo.

 "Pomogli su mi i podržavali me otkako sam bio dijete. Došli su da žive sa mnom u Milanu da bi mi pomogli. Oni su mi pomogli da preguram teške momente. Zaista sam srećan što ih imam i što mogu sa njima da podijelim ovaj momenat."

Priznao je poslije meča 18-godišnji štoper mlade reprezentacije Srbije da je razmišljao kako bi bilo da postigne pogodak.

 "Ponekad sam razmišljao o tome kako bi bilo lijepo da uđem na teren i postignem pogodak. Ali sam juče bio smiren jer sam znao da moram da budem smiren kako bih mogao da igram. Moram da budem u najboljoj formi da bih pomogao timu i mislim da sam to uradio. Jako sam srećan."

Kada je postigao gol odmah je potrčao u zagrljaj treneru Stefanu Pioliju, a kako su trenutno povrijeđeni Kalabrija, Kalulu, Tijao i Kaldara u narednom periodu bi mogao češće da dobija šansu. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC