• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar se oglasio pred derbi sa Partizanom i otkrio ko počinje: "Moram da vas iznenadim"

Autor Dragan Šutvić

Barak Bahar oglasio se pred derbi sa Partizanom.

 partizan crvena zvezda vječiti derbi barak bahar najava  Izvor: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Prvi ovosezonski vječiti derbi igra se na kraju jesenjeg dijela sezone i Partizan će u Humskoj dočekati Crvenu zvezdu (srijeda, 18 časova). Poslije Igora Duljaja medijima se obratio i Barak Bahar. Šef struke crveno-belih otkrio je da će Aleksandar Katai da se nađe u startnoj postavi i da sigurno neće igrati Mirko Ivanić, spominjao je i Šerifa Endiajea...

"U derbiju nema favorita, poštujem rivala koji je do prošle nedjelje bio na vrhu tabele. Moramo da ostanemo skromni i da nastavimo sa dobrim igrama. Zvezda u gostima sedam godina nije pobijedila Partizan i to moramo da pokažemo na terenu. Derbi je specifičan, Zvezda je bila bolja u posljednjih šest godina i zato moramo da ostanemo smireni. Da ne smatramo sebe mnogo boljim i da se pripremamo za ovaj meč kao za svaki drugi", rekao je Bahar i dodao da nije pričao sa sunarodnikom Nathom.

Medije je zanimalo i da li je pobjeda u derbiju uslov da Bahar ostane na klupi, a jedno od pitanja bilo je u vezi nezadovoljnog Endiajea. "Znate svi koliko je ova utakmica važna za igrače, klub, navijače... Nije potrebno da mi se postavlja ultimatum. Vidjećemo za Šerifa, trenira, timski je igrač, sviđa mi se njegov stav."

Usledilo je novo pitanje upravo o napadaču. "Pričao sam sa Šerifom, radi mnogo za tim, nekada promašuje, to se dešava, važan je igrač, nikoga ne želimo da krivimo. Dobijamo i gubimo kao tim."

Potom je potvrdio da će Katai biti u startnoj postavi. "Igraće oni koji su u najboljoj formi. Mogu da vam kažem da će Katai početi meč. Mijatović? Za njega ne mogu da kažem, moram malo i da vas iznenadim. Ivanić je povrijeđen i neće biti u timu."

O Jovanu Mijatoviću najviše se priča, njegov talenat, golovi i sve što radi privukli su pažnju mnogih klubova. "Ne zavisi od mene da li će ostati. On je dobar igrač koji ima svjetlu budućnost i igraće za velike klubove u Evropi. Ovde je sada, koristićemo ga, mora da napreduje, to je cilj za sve mlade igrače. Srećan sam što svi vide da ima lijepu budućnost, nadam se da će nastaviti da daje golove i da pomaže klubu", zaključio je Bahar.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC