• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obratio se Vučelić četiri mjeseca poslije ostavke: Duljaj ostane trener, "pecnuo" srpske klubove!

Autor Dragan Šutvić

Milorad Vučelić poručio da Igor Duljaj neće napustiti Partizan.

 milorad vučelić o igoru duljaju ostaje trener partizana  Izvor: MN PRESS

Milorad Vučelić podnio je ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Partizan još 30. avgusta i od tada se nije govorio ispred kluba, međutim danas se obratio javnosti na novogodišnjem koktelu - i predstavljen je kao predsjednik. Na događaju na kome je predstavljen i klupski kalendar, Vučelić je čestitao fudbalerima na rezultatima ove jeseni, dok je iskoristio priliku i da "pecne" ostale srpske klubove.

"Znate onu pjesmu crno-bijeli, ma gdje bili... Ipak bolje kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mjestu i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sami su uzeli jednu pobjedu u Evropi i donijeli Srbiji bod kao svi ostali zajedno", kazao je Vučelić.

"Jedina pobjeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi... Zato je za druge sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi sve. Šta bi sve uradili da su igrači imali hljeba, mlijeka i kafe, da se našalim na Igorov račun", poručio je Vučelić i potom prekinuo sve spekulacije o potencijalnom odlasku Duljaja iz Humske.

"Nadam se da ćemo sa vjerom, povjerenjem, opredeljenjem za ovu ekipu na čelu sa Duljajem. Da obavijestim sve i vas da ne pregovaramo ni sa kim. Dok ima trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak i kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim povjerenjem idemo u nastavak takmičenja", naglasio je Vučelić uz koga su na koktelu i predstavljanju kalendara bili i tehnički direktor Miloš Vazura, trener Igor Duljaj, počasni predsjednik Ivan Ćurković, sportski direktor Ivica Kralj i ostali članovi rukovodstva.

Pogledajte i kako izgleda kalendar crno-bijelih za 2024. godinu:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC