• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li se Savo Milošević vraća u Partizan? Evo šta je rekao selektor BiH

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U taboru Partizana je čudna situacija jer trener koji je prvi na tabeli nema punu podršku uprave, koja nema predsjednika već mjesecima.

 Da li se Savo Milosevic vraca u Partizan umjesto Igora Duljaja Izvor: MN PRESS

Da li će Igor Duljaj ostati trener Partizana? To u ovom trenutku niko ne zna, pa ni sam Duljaj. U najnovijem obraćanju potvrdio je da ima saznanja da Partizan pregovara sa najmanje petoricom trenera i ponovo je pozvao rukovodstvo da riješi tekuće probleme, dok je sada pitanje o povratku u Humsku dobio i Savo Milošević, aktuelni selektor Bosne i Hercegovine.

Duljajev bivši saigrač iz reprezentacije se više puta dovodio u vezu sa Partizanom od kada je otišao iz kluba 2020. godine, a posljednji put kao potencijalni nasljednik Gordana Petrića. Pričalo se da je sve dogovoreno i da će Milošević postati trener "valjka" u proljeće ove godine, međutim na kraju je sve propalo i Igor Duljaj je promovisan. Ali, jasno je da ta vrata nisu zauvijek zatvorena i da će se ponovo pokrenuti iste priče...

"Otom, potom! Jednu epizodu u Humskoj sam već imao. Da li će biti druga, ne znam. Nisam prorok. Ne bih da spekulišem. Vidjećemo šta donosi vrijeme. U sportu je kao i u životu. Čovjek treba da ima fokus na ono što trenutno radi, da se ne opterećuje drugim stvarima", rekao je Savo Milošević za "Sportski žurnal".

Inače, Savo Milošević ima posao jer je od prije nekoliko mjeseci selektor Bosne i Hercegovine. Nije uspio da sa "zmajevima" ode direktno na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, ali će u baražu imati šansu. Igraju protiv Ukrajine, a ako budu bolji od nje - onda sa pobjednikom duela Izraela i Islanda. Samo jedna od ovih ekipa ostvariće plasman na Evropsko prvenstvo, što BiH nikada nije pošlo za rukom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Savo Milošević zapevao u punoj kafani
Izvor: Instagram/nikolamiilosevic
Izvor: Instagram/nikolamiilosevic

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko popic

Savo ti ostani selektor Bih Dunja je trener za Partizan koji zna šta radi sigurno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC