• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo? Veliki udarac za Piksija, hitno mora na operaciju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Gudelj bi mogao da propusti Evropsko prvenstvo u Njemačkoj zbog povrede koljena.

 Nemanja Gudelj mora na operaciju koljena Izvor: A.K./ATAIMAGES

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj gotovo izvjesno će propustiti Evropsko prvenstvo u Njemačkoj zbog toga što je pokidao meniskus koljena i hitno mora na operaciju. Sevilja je potvrdila da je došlo do teške povrede i da će u narednim danima biti podvrgnut zahvatu, a lokalni mediji navode da to čak znači da je klupska sezona za njega završena. Ujedno, utisak je da to znači da neće moći da igra ni na EURO 2024.

Ako se to ispostavi kao tačno, biće to veliki udarac na ambicije "orlova", ali i ogroman problem za selektora Dragana Stojkovića kome je Gudelj bio jedan od igrača u koje je imao najviše povjerenja. Igrao je i kao štoper, ali i zadnji vezni, tako da bi u slučaju odsustva sa EP - nastala velika "rupa" u srpskom timu.

Gudelj je i ove sezone, kada Sevilja ima velikih problema, bio jedan od njenih najboljih fudbalera. Povrijedio se na prvenstvenoj utakmici protiv Atletik Bilbaa kada je u 41. minutu zamijenjen, a već tada se činilo da se radi o ozbiljnoj povredi. Uz pomoć ljekara izveden je sa terena, jedva je hodao, a ubrzo potom potvrđene su i prve sumnje - da je koljeno ozbiljno stradalo i da je pred njim dug put do potpunog oporavka.

Izvor: Instagram/nemanjagudelj/Screenshot

Podsjetimo, Gudelj je za reprezentaciju Srbije odigrao čak 60 utakmica, a posljednja utakmica koju je propustio bila je protiv Kameruna na Svjetskom prvenstvu u Kataru. I tokom trajanja Mundijala je imao problema sa povredom, kao i mnogi srpski igrači, nakon čega je Piksi rekao da više neće voditi povrijeđene (ili malo povrijeđene) igrače na turnir, odnosno da će prednost imati oni zdravi. Sudeći po tom stavu, zbog koga se pošteno "opekao" u Kataru, gotovo da nema šanse da će Nemanja Gudelj biti član reprezentacije u Njemačkoj.

Evropsko prvenstvo se igra od 14. juna do 14. jula, a Srbija je u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC