• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šta, Aleks Ferguson? Ja nisam znao za to!" Hit reakcija Jirgena Klopa - ostao je šokiran! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nemački trener Jirgen Klop nije znao da je sada usličnoj situaciji kao Aleks Ferguson.

 Jirgen Klop o tome da li će promijeniti mišljenje i ostati u Liverpulu Izvor: Twitter/brfootball/printscreen

Jedan od najboljih fudbalskih trenera na svijetu, njemački stručnjak Jirgen Klop, saopštio je da napušta Liverpul na kraju sezone, nakon devet uspješnih godina u klubu. Engleski klub će morati da krene u potragu za novim trenerom, iako ima i onih koji i dalje maštaju da će se Jirgen predomisliti i obradovati armiju navijača kluba sa sjevera Engleske.

Novinari su pokušali od Klopa da izvuku neku dodatnu informaciju na veoma zanimljiv način. Pomenuli su mu da se Aleks Ferguson dva puta u karijeri opraštao od Mančester junajteda prije nego što je zvanično otišao, ali to je Klopa šokiralo više nego samo pitanje. Umjesto da odmah odgovori ono što je zanimalo novinare, Jirgen Klop se šokirao jer nije znao da je Škot mijenjao mišljenje.

"Ne. Aleks Ferguson je dva napuštao? Izvini, ja nisam znao to, Aleks Ferguson je podnio ostavku i onda promijenio svoje mišljenje", upitao je Jirgen Klop novinara. "On je najavio da odlazi iz kluba na kraju sezone, i onda se predomislio prije nego što je došao taj trenutak. Da li postoji nešto što može da se desi u naredna četiri mjeseca, osvajanje Premijer lige ili Lige Evrope, što može da vam da dodatnu energiju i promijeni vam mišljenje?", bio je odgovor novinara, koji je dodatno zbunio Jirgena Klopa.

"Ne, ne, ne. Ništa. Aleks Ferguson je stvarno... Ja nisam znao to. Ne, ništa!", rekao je Jirgen Klop i tako stavio tačku na potencijalnu priču o ostanku na klupi Liverpula i u narednim godinama. Jasno je da će velikan engleskog fudbala morati da traži novog menadžera, pošto bivši šef struke u Majncu i Borusiji iz Dortmunda odlazi iz kluba.

Mandat u engleskom klubu trajao je od 2015. godine i obeležen je velikim uspjesima. Jirgen Klop je poslije tri decenije vratio titulu na Enfild, sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona i još dva puta igrao finale tog takmičenja, a tu su i trofeji u FA kupu, Liga kupu, Komjuniti šildu, Superkupu Evrope i na Svjetskom prvenstvu klubova. Takođe, ekipa je igrala finale Lige Evrope pod njegovom komandom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC