• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robert Prosinečki opet u Srbiji! Kamera ga "uhvatila" na stadionu

Autor Dragan Šutvić

Legenda Crvene zvezde u loži nije promakao kameri TV Arena sport.

 Prosinečki na utakmici Vojvodina Spartak  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Igračka legenda i bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki ponovo je u Srbiji, prvi put u svojstvu novog selektora Crne Gore. On je na stadionu "Karađorđe" gledao remi Vojvodine i Spartaka iz Subotice završen bez golova (0:0), odnosno sa poništenim pogotkom domaćih, poslije šuta Radomira Milosavljevića u 35. minutu, zbog ofsajda.

Meč na "Karađorđu" završen je dramatično, promašajem Mihajla Ivanovića, odnosno odbranom golmana Spartaka Aleksandra Vulića, apsolutnog heroja osvojenog boda ekipe Nenada Lalatovića. Voša je napadala, ali opet nije uspjela da pobijedi, pa sada već četiri kola u nizu nije uspela da trijumfuje. Sa druge strane, Spartak je drugi put ovog februara odigrao neriješeno u gostima, uz poraz kod kuće protiv Mladosti iz Lučana u prošlom kolu.

Zbog koga je Prosinečki bio na "Karađorđu"? Uz najboljeg igrača Vojvodine ove sezone, krillnog napadača Andrije Radulovića, među "lalama" su Crnogorci i rezervni golman Lazar Carević, kao i Vukan Savićević, koji je ušao u igru sa klupe. Prezimenjak legendarnog Dejana Savićevića igrao je 19 puta za "A" reprezentaciju Crne Gore, a posljednji put je nastupo u ljeto 2023. Na drugoj strani, Spartakov Crnogorac je štoper Ilija Martinović, koji ima tri nastupa za "sokolove". Svi oni bili su na "skeneru" Prosinečkog, koji je ove zime prihvatio poziv Dejana Savićevića da preuzme Crnu Goru.

"Veliki Žuti" nije bio često viđan u Srbiji od kada je 2012. otišao sa klupe Crvene zvezde, poslije koje je vodio Kajzeri (u dva navrata), Denizli, Olimpiju iz Ljubljane i početkom ove sezone hrvatski Rudeš. Takođe, bio je selektor Azerbejdžana (2014-17) i Bosne i Hercegovine (2018-19).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC