• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Američki fudbaler na meti navijača Lacija: Užasne poruke na društvenim mrežama, reagovao i trener Milana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kristijan Pulišić se našao na meti odvratnih napada poslije meča Milana i Lacija.

 Navijaci Lacija prijetili smrcu Kristijanu Pulisicu Izvor: Nicola Ianuale / Alamy / Alamy / Profimedia

Na "Olimpiku" su u petak derbi meč Serije A igrali Lacio i Milan, a nakon pobjede "rosonera" 1:0 ne smiruju se strasti. Sada je otkriveno da se američkom fudbaleru hrvatskog porijekla Kristijanu Pulišiću poslije meča čak i prijetilo smrću! 

Ovaj meč je bio jako napet, vidjeli smo tri crvena kartona, a Pulišić je bio meta jer je bio u centru situacije poslije koje je Luka Pelegrini isključen u 57. minutu. Bijesni navijači Lacija poslije meča nisu mogli da se kontrolišu poslije tri crvena kartona za svoj tim i najgore je prošao Pulišić koji je dobio mnogo prijetećih poruka.

"Umri od raka, g*vno, možda eksplodiraš zajedno sa cijelom porodicom", "Ne želim da umreš već da polako patiš svakog dana", "Trebalo bi da potrošiš sav novac na lijekove, majka ti je mrtva", su samo neke od stotina odvratnih poruka koje je dobio ofanzivni vezista. 

Sada se povodom toga oglasio trener "rosonera" Stefano Pioli koji je istakao da klub mora jasno da stane iza svog igrača i da ga odbrani od ovakvih groznih napada. Pred duel nokaut faze Lige Evrope sa Slavijom iz Praga dotakao se ove teme.

"To nije bila tehnički naša najbolja utakmica, ali smo pokazali pravi stav. Tim se osjeća dobro sada kada dolazi ključni dio sezone. Spremni smo", rekao je on, pa nastavio: "Moramo da branimo Pulišića, njegova priča govori za sebe. Društvene mreže su postale mjesto za uvrede i nepristojnost i Pulišić ima svu našu podršku", naglasio je Pioli.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC