• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Vladan Milojević najava Crvena zvezda Partizan

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio derbi protiv Partizana.

 Vladan Milojević najava Crvena zvezda Partizan Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u subotu igraju 172. prvenstveni "večiti derbi", a trener aktuelnog šampiona Vladan Milojević - povratnik na klupu crveno-bijelih - obratio se medijima i najavio ovaj meč. 

Klikom na "RAZVVOJ DOGAĐAJA" pročitajte šta je Milojević rekao.

15:50

Kraj konferencije!

Završeno je obraćanje Vladana Milojevića, trenera Crvene zvezde.

15:48

Analiza!

"Zvezda je u jesenjem delu prvenstva imala borbe na tri fronta, igrala Ligu šampiona, moralo je u hodu da se priprema, trenira, radi oporavak igrača... Sigurno to stvara problem. U ovom trenutku imamo utakmice na sedam dana. ne postoji zamor kod igrača. Pojedini igrači su imali dug period povrede, pa kroz utakmice dolaze u ritam, a imali smo dosta igrača na Afričkom i Azijskom kupu. Oni koji su igrali imaju takmičarsku formu, ostali nisu. Svi treba da dođu na nivo potrebne fizičke pripreme i takmičarske forme. Nadam se da ćemo u budućnosti svi biti na potrebnom nivou i takmičarskog ritma i forme", zaključio je za kraj trener Crvene zvezde.

15:45

O Partizanu!

"Gledao sam tu utakmicu u decembru, ali je nismo posebno analizirali. Mislim da nećemo imati dodirnih tačaka sa tom utakmicom. Partizan je imao deset uzastopnih pobeda, to je za respekt. Igora znam odavno, posvećen i dobar trener. On je moj komšija, Topolac, to je blizu Aranđelovca. Imam pozitivno mišljenje o njemu, za njegov rad i trud", rekao je Vladan Milojević i dodao: "Sve četiri utakmice koje smo mi odigrali su bile različite. Tako je i sa Partizanom. Danas ne možemo da kažemo da li je dobra u odbranu ili u napadu. Oni znaju šta hoće na terenu. Zavisi od utakmice, ako čuvate rezultat igraćete malo defanzivnije.. Partizan je zasluženo tu gde jeste. Ja očekujem jednu dobru utakmicu."

15:42

Bonusi i tereti!

"Danas ću se opredeliti za bonus igrača, da vidimo kako nam povrede remete neke stvari u timu. Još nemam čistu sliku o ekipi", rekao je Vladan Milojević: "Kad pričamo o jednoj utakmici, protiv Partizana je specifično. Posle ove utakmice ima šest u regularnom delu, pa sedam u plejofu. Fokusiran sam od početka da mi uspostavimo naš model igre i da sve zavisi od nas. Da damo sve od sebe. Svesni smo da je Partizan ispred nas, zbog tog boda prednosti i neki favorit. Sa druge strane, mi treba da radimo šta smo radili do sad. Imali smo mali napredak kroz svaku utakmicu. Raspored nam je takav da smo imali rivale iz gornjeg dela tabele, pa ćemo videti kako će sutra izgledati."

15:39

Povreda!

"Polako se vraća Katai, biće sa nama. Danas ćemo videti kakva je situacija, posle treninga ćemo znati", rekao je Milojević o Aleksandru Kataiju.

15:38

Derbi!

"Derbi odlučuju sitnice, nijanse, u ovom trenutku ne znam šta. Dosta puta se pokazalo da jedna lopta i jedna greška, neki detalj, prazan hod, mogu da odluče derbi. Obično su to čvrste i jake utakmice, pune žara. Sigurno je Partizan spremao neke taktičke zamisli, kao i mi. Derbi je nešto posebno, ali je nekako neukusno da odredim koji će detalj odlučiti", istakao je trener Zvezde i dodao: "Ovde je stvarno svetkovina, u inostranstvu ih ima više. emocije su izraženije nego u ostalim zemljama."

15:37

Uvodna reč!

"Kao prvo, stvarno bih želeo da čestitam praznik svim ženama. Mislim da to obeležavamo samo 8. marta, jer bez žena niko od nas ne bi ni bio ovde. Što se tiče same utakmice, derbi kao derbi. Utakmica najznačajnija za srpski fudbal. Dobro je i pozitivno što će biti pun stadion, očekujemo lepo navijanje i dobru utakmicu. Često se dešava da derbi ne bude kvalitetan, ali nadam se da ćemo ovog puta uspeti. Mi smo se pripremali na najbolji način, ništa posebno u odnosu na sve ostale utakmice. Dosta smo puta pričali da je teže pripremati ostale utakmice. Utakmica nosi tri boda i ništa više, ali ima i detalj prestiža kod obe ekipe. Očekuje nas zanimljiva utakmica. Znate da smo imali kadrovskih problema, u ovom trenutku ne mogu da vam kažem ništa. Posle treninga ću znati na koje igrače mogu da računam za sutrašnju utakmicu", rekao je Vladan Milojević.

15:30

Konferencija kasni!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratiće se medijima sa nekoliko minuta zakašnjenja, jer u medija centru ima druge obaveze. U skladu sa 8. martom, praznikom žena, podelio je po jednu belu ružu svim prisutnim damama.

15:25

Sudija!

Tema koja je zanimala sve ljubitelje fudbala u Srbiji tiče se arbitra koji će deliti pravdu na ovom meču. Šansu će dobiti Pavle Ilić, debitant u najbitnijim utakmicama srpskog fudbala! On je ove sezone sudio po dva meča Zvezdi i Partizanu. Ovo su mečevi na kojima je Pavle Ilić delio pravdu "večitim rivalima":

  • IMT - Partizan 2:3
  • Crvena zvezda - Radnički Niš 1:0
  • Partizan - TSC 0:4
  • Spartak - Crvena zvezda 1:4
15:20

Spektakl!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraće pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić"! Kako je saopštio aktuelni šampion Srbije, karte su rasprodate i čeka nas spektakl u derbiju.

15:10

Najava Igora Duljaja!

Ovako je trener Partizana Igor Duljaj govorio na konferenciji koja je ranije u toku dana održana u Humskoj.

15:00

Dobar dan!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u subotu igraju 172. prvenstveni "večiti derbi", a trener aktuelnog šampiona Vladan Milojević - povratnik na klupu crveno-belih - obratiće se medijima i najaviti taj meč. Konferencija počinje u 15:30.

UKRATKO

  • Zvezda - Partizan u subotu
  • Milojević se vratio u Zvezdu
  • Partizan lider na tabeli
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije