• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna ispovijest majke poznatog fudbalera: "Moj sin godinama zlostavlja žene, djevojka se zbog njega ubila!"

Autor Dragan Šutvić

Majka Džeroma Boatenga se oglasila...

 Majka Džeroma Boatenga moj sin godinama zlostavlja žene  Izvor: Frank Hoermann / SVEN SIMON / imago stock&people / Profimedia

Džerom Boateng (35) poznat je više po skandalima van terena nego po uspjesima sa klubovima i reprezentacijom Njemačke. Njegova bivša djevojka Kasija Lenhart (25) izvršila je samoubistvo poslije raskida, a objava njegove majke napravila je haos. Njemački list "Špigl" došao je u posjed mejla koji je ona poslala.

Navodno je poslat 25. marta 2021. godine jednom advokatu u Berlinu. "Godinama je moj sin zlostavljao žene mentalno i fizički. Kasija je oduzela sebi život jer nije htjela da snosi posljedice za njegovo ponašanje", navodi se u mejlu. Odmah su mnogi počeli da se pitaju da li može opet da mu se sudi...

Njih dvoje bili su u vezi od 2019. do 2021. godine i njeno tijelo pronađeno je 9. februara 2021. godine u stanu u Berlinu. Advokati su potvrdili da je ona željela da tuži Boatenga zbog napada i zlostavljanja prije smrti.

Njegov ljubavni život pun je skandala, bivša djevojka Šerin Senler tužila ga je za zlostavljanje i sud ga je proglasio krivim, ali nije išao u zatvor. Umjesto toga platio je 1,8 miliona evra. Poslije veze sa Kasijom on se na kratko zabavljao i sa Plejboj "zečicom" Melisom Hau.

Ona je tada u jednom intervjuu istakla da "nije iznenađena što se Lendhartova ubila".

"Žerom je s njom igrao igrice i eto šta se na kraju dogodi. Njega sam upoznala u Londonu i odmah me je proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. Želio je da idem s njim u Nemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici vidjela da je u vezi i da je vjeren. Slao mi je poruke i ponašao se kao da je nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene", rekla je Melisa Hau za britanski "San".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC