• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moram jednu stvar da kažem! Igor Duljaj: Ne znam da li je ovo bilo u istoriji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizanov trener se oglasio o suspenziji za "vječiti derbi".

 Igor Duljaj komentarisao suspenziju za vječiti derbi Izvor: TV Arena sport/screenshot

Trener Partizana Igor Duljaj dobio je žuti karton u porazu svog tima od Čukaričkog i neće moći da vodi ekipu protiv Crvene zvezde sljedeće subote. Poslije završnice za infarkt, u kojoj je njegov tim za dva minuta izjednačio sa 0:2 na 2:2, a onda primio gol u 94. minutu za konačnih 3:2, Duljaj je kratko govorio o svojoj suspenziji za 173. "vječiti derbi".

"Veoma je teško komentarisati suđenje, niti to želim, ali moram jednu stvar da kažem. Nije u pitanju ovdje Igor Duljaj, već jedna tradicija kao što je Partizan. Ne znam da li je to ikad bilo u istoriji. Nisam ga vrijeđao, ni psovao mu majku kao što je pisalo u izvještaju, nisu to nekorektne stvari da se na ovaj način pokazuje sila. Možda sam nešto uradio, ali ovako se dikretno narušava tradicija Partizana", zastao je Duljaj nakratko.

Ilić mu je pokazao žuti karton sredinom prvog dijela meča, zbog jednog protesta kraj aut-linije, a trener Partizana je bio toliko ljut zbog te javne opomene da su ga saradnici i igrači zadržavali. "Ne komentarišem suđenje, već odnos koji je izuzetno nadmen. To nikome nije potrebno, treba da budemo sportisti, ako sam pogriješio izvinjavam se, ali nije način kako su se danas ponašali djelioci pravde, odnosno to bi trebalo da budu, ali nisu to bili. Uništavate jedan derbi, malo je ružno, ali idemo dalje, to sve život i biće sve ok", nasmijao se Duljaj utješno, mada mu sigurno nije bilo do smijeha.

On je otkrio i ko će voditi Partizan u subotu. "Samo Albert Nađ ima licencu", kazao je on.

S obzirom na poraz od Čukaričkog, crno-bijeli će sljedeće subote istrčati na Zvezdin stadion sa sedam bodova manje od lidera Superlige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC