• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić najavio revanš sa Zrinjskim: "Imamo kadrovskih problema, ali koga nema bez njega se može"

Autor Haris Krhalić

Trener Sloge iz Doboja Vlado Jagodić najavio je revanš utakmicu polufinala Kupa BiH u kojoj će njegov tima snage odmjeriti sa Zrinjskim.

 vlado jagodić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri dobojske Sloge će sutra gostovati u Mostaru, gdje će odigrati revanš utakmica polufinala Kupa BiH protiv Zrinjskog.
Prvi duel završen je bez golova, pa je jasno da je pitanje putnika u finale daleko od riješenog.

Trener dobojskog tima Vlado Jagodić u najavi meča rekao je kako mu je veliko zadovoljstvo najavljivati polufinalnu utakmice jer to potvrda dobrog rada.

„Velika utakmica, protivnik koji je osvojio duplu krunu prošle sezone. Igrali smo već tri utakmice, a imamo još jednu prvenstvu.Zadovoljstvo mi je da najavljujem polufinale Kupa BiH, to znači da smo dosta toga dobrog odradili. Na pragu smo finala što je malo ko očekivao, a na pragu smo i finala Kupa „Dr Milan Jelić“. Utakmica koju smo odigrali u Modriči 0:0, pokazala je da smo bili ravnopravni protivnik. Zadovoljan sam svojim igračima rade dobro i vjerujem da će sve učiniti da ne propuste šansu koja se ukazuje“, rekao je Jagodić.

Iskusni stručnjak je dodao kako ima kadrovske probleme, ali da to ne umanjuje šanse njegovog tima.

„Naravno niko ne može reći da će u Mostaru pobijediti Zrinjskog, ali tri utakmice koje smo odigrali ove sezone već, bile su u egalu. Ja na tome baziram naš optimizam. To što imamo kadrovskih problema u ovom trenutku, nam otežava ali nimalo ne umanjuje šanse. Ja sam rekao koga nema bez njega se može i sigurno da ovi igrači vrijede. Moram napomenuti na nedostatak Vidića, Karaća i Redžića zbog tri žuta kartona i ovo što se desilo u Banjaluci, da je Mladen Veselinović osjetio bol u tetivi, to su igrači koji bi sigurno započeli sutrašnju utakmicu“, rekao je Jagodić pa dodao:

Želimo da sutra odigramo dobro, budemo na nivou polufinala Kupa. Uz veliki respekt prema Zrinjskom, mi i oni su ekipa koja će ove sezone odigrati najviše utakmice, to je veliki izazov. Rekli smo da je ovo sve sazrijevanje za narednu sezonu. Dobor stojimo u prvenstvu bez obzira na ovu malu krizu, koja nije krize igre nego kriza realizacije. Sutrašnja utakmica je šansa da kad je najpotrebnije ekipa proradi. Mislim da imamo realne šanse da odigramo dobre utakmice i zašto da se ne nadamo da ćemo prvi put u istoriji igrati finale Kupa BiH.“

Fudbaler Sloge Fedor Predragović očekuje tešku i zahtjevnu utakmicu.

„Sigurno da nas čeka teška i zahtjevna utakmice, sigurno da je Zrinjski kvalitetna ekipa. Daćemo sve od sebe da prođemo u finale. Atmosfera u svlačionici je bila malo poljuljana zbog posljednjih rezultata, ali dobro smo radili protekle sedmice i svi smo podigli“, kratko je poručio Predragović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC