• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski i Sloga se sastaju tri puta u 17 dana, Petrović: "Grlićemo se kad se vidimo koliko se često srećemo!"

Autor Dragan Šutvić

Mostarci i Dobojlije će večeras igrati u polufinalu Kupa BiH, a potom se za vikend sastaju u 27. kolu Premijer lige BiH.

 Kup BiH Zrinjski Sloga Željko Petrović najava  Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Borac je u utorak uveče postao prvi finalista Kupa BiH, a za trofej će se boriti protiv Sloge Meridian ili Zrinjskog.

Druga polufinalna utakmica u ovom dvomeču igra se večeras od 18.00 časova u Mostaru (prvi meč u Modriči 3. aprila završen bez golova), a dva rivala će u roku od 17 dana odigrati tri utakmice s obzirom na to da se sastaju i predstojećeg vikenda, u meču 27. kola Premijer lige BiH.

"Stanje u ekipi je odlično. Dobili smo derbi, tri boda, ali malo vremena imamo da bismo se radovali ili opustili. Odmah nam slijedi jedna od najvažnijih utakmica ove godine, za ulazak u finale Kupa BiH, protiv jedne tvrde ekipe. To smo već iskusili sa njima, igramo sad, pa opet u subotu idemo tamo. Mislim da kad se vidimo, grlićemo se koliko smo se puta sreli", rekao je u najavi utakmice crnogorski strateg Željko Petrović, dodavši:

"Zahtjevna utakmica, oni igraju tvrdo kako igraju, čitave godine, sa pet pozadi, četiri u sredini i jedan špic. Naravno, njima fali možda i najbolji igrač Vidić. Mi ćemo da odlučimo sa kojim ćemo rosterom nastupiti. Moramo da ubacimo svježe igrače, koji treba da daju gas, da ne upotrebljavam riječ 'oranje'. Sloga igra jednu zatvorenu formaciju, traže iz prekida, kornera jer imaju visoke igrače. Teška utakmica za dobiti, ali mi smo domaćini, mi smo Zrinjski i želimo u finale i odbranimo Kup kako i dolikuje ovom klubu."

Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Filip Bradarić je u gradskom derbiju morao da izađe iz povrede, ali Petrović podvlači da će biti na raspolaganju za okršaj sa Dobojlijama.

"Zdravi su svi, Bradarić je dobio udarac, Ilinković je konačno sto posto spreman. Kao što sam i rekao, treba da vidimo svježe igrače, malo da osvježimo ekipu jer tri dana poslije njih opet imamo Slogu, pa nam dolazi Sarajevo tako da moramo da probamo da miksamo. Sad nam je i lakše, do posljednje utakmica na primjer nešto se desi Ramiću, ti moraš da čuvaš dvije izmjene do kraja jer ako se Ramiću desi povreda, ti moraš da ubaciš recimo Savića, ali opet moraš da izbaciš gore nekoga da bi ubacio Sabljića ili Brekala koji su bonus igrači. Vjerovatno mnogi igrači ne znaju ni o čemu se radi, zašto se čuvaju te posljednje dvije izmjene. Sad imamo bonus za bonus, Ramića za Ilinkovića, puno nam je lakše vršiti izmjene. Ne moraš da čekaš posljednje dvije, nego možeš jednu za jednu ako se nešto desi", istakao je Petrović, dodavši:

"Uz podršku naših navijača koji su nas uvijek pratili i prate nas i dan-danas, moramo ovo da izguramo i uđemo u finale. Mislim da je ipak drugačija situacija kad si u finalu. Pozivam navijače da dođu da nas podrže u što većem broju jer ovo je za nas značajna utakmica."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC