• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osveta se servira hladna: Nagelsman produžio ugovor sa Savezom, ništa od klupe Bajerna!

Autor Haris Krhalić

Bajern ga želio vratiti, ali ništa od toga!

 julijan nagelsman Izvor: Mika Volkmann / imago sportfotodienst / Profimedia

Julijan Nagelsman šokirao je fudbalsku javnost jer je je odlučio da potpiše novi ugovor sa Fudbalskim savezom Njemačke. Iako je bilo mnogo govora o njegovom povratku na klupu Bajerna, do toga ipak neće doći.

"Ovo je odluka srca. Velika je čast trenirati nacionalni tim i raditi sa najboljim igračima zemlje. Kroz uspješne i strastvene nastupe, imamo priliku da inspirišemo čitavu zemlju. Dva trijumfa protiv Francuske i Holandije u martu dali su predstavu o tome. Oduševljenje navijača veoma me dirnulo. Sada želimo zajedno da odigramo uspješno domaće EP”, rekao je Nagelsmana koji je ugovor potpisao do završetka Svjetskog prvenstva 2026. godine.

Podsjećamo, Nagelsman je dobio otkaz usred sezone - i to dok su rezultati bili dobri - baš kako bi Tomas Tuhel postao novi "šef". Ispostaviće se da je to bio katastrofalan potez rukovodstva na čelu sa Oliverom Kanom i Hasanom Salihamidžićem.

Nagelsman inače ima samo 36 godina i već bogato iskustvo jer je radio u Hofenhajmu, Lajpcigu i potom je u Bajernu dobio šansu od 2021. godine. U svojoj prvoj sezoni osvojio je titulu, a zatim mu je u drugoj to "pravo uskraćeno" jer je usred martovske pauze zbog mečeva reprezentacija dobio otkaz. Strahovali su tada u rukovodstvu Bajerna da će ispasti iz Lige šampiona jer je bilo malih problema na relaciji sa igračima, a ispostavilo se da dolazak Tuhela to nije promijenio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC