• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan smijenio Igora Duljaja! Poznato ime novog trenera crno-bijelih

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Klub iz Humske otpustio šefa stručnog štaba

 Igor Duljaj Izvor: MN PRESS

FK Partizan smijenio je Igora Duljaja na sjednici Upravnog odbora kluba u ponedjeljak. Umjesto njega, tim će u nastavku sezone voditi dosadašnji pomoćnik, takođe igračka klupska legenda Albert Nađ.

Poslije četiri poraza u nizu (dva od Crvene zvezde, po jedan od Čukaričkog i TSC-a), Duljaj će napustiti ekipu koju je formirao prošlog ljeta i sa kojom je tokom zimske pauze bio prvoplasirani na tabeli. Ipak, u proljećnom dijelu crno-bijeli su ispustili bodovnu prednost u odnosu na Zvezdu, uz navedena četiri poraza izgubio je i u meču protiv Napretka u Humskoj, a u jednom od derbija ispao je i iz Kupa Srbije.

Zbog svega toga, malo je iznenađenih rastankom kluba i trenera koji je u Humskoj ostavio dubok trag kao igrač, a kao šef struke vodio je ekipu od 1. marta 2023. do današnjeg dana, 29. aprila, kada je odradio posljednji trening u Sportskom centru "Zemunelo".

Prema sopstvenom priznanju, Duljaj je u toku današnjeg dana razgovarao sa generalnim direktorom kluba Milošem Vazurom, odbio je da podnese ostavku, ali nije dobio povjerenje čelnika da nastavi sa ekipom. Vodio je crno-bijele na 53 utakmice i ostvario skor od 32 pobjede, sedam remija i 14 poraza, uz gol-razliku 103:72.

Partizan se oglasio saopštenjem

"Fudbalski klub Partizan' obavještava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sjednici jednoglasno donio odluku o smjeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izvještaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mjere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, donijeta je odluka o promjeni trenera. Ekipu će u preostalom dijelu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba. Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspjeh u daljoj karijeri."

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan će sljedeću utakmicu igrati u četvrtak, protiv Vojvodine od 17 časova. Biće to drugi meč u kojem će kraj aut-linije biti Albert Nađ, jer je ovog mjeseca mijenjao Duljaja u 173. "vječitom derbiju" protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC