• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako su donijeli tu odluku, neka je vrate! Partizan smijenio Duljaja tokom emisije uživo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Evo kako je trener reagovao kada su ga pitali za smjenu.

 Igor Duljaj smijenjen dok je gostovao na TV Izvor: k1 televizija

Partizan je smijenio Igora Duljaja u ponedjeljak uveče. Na sjednici Upravnog odbora crno-bijelih jednoglasno je donijeta odluka o rastanku sa šefom struke koji je vodio ekipu u posljednjih 14 mjeseci.

U vrijeme zasjedanja najvišeg klupskog tijela, Duljaj je gostovao na televiziji K1 i nedugo nakon izlaska iz studija, sačekala ga je informacija o tome da je dobio otkaz. Na kraju emisije, on je bio upitan kako bi reagovao na vijest o smjeni i Duljaj je govorio vidno pod emocijama.

"Morate da shvatite jednu stvar, mnogo puta smo to ponovili, Partizan je veći od svih nas. Ja sam samo mali dio istorije, šta god da bude - bude. Srce mi kaže da ću sutra voditi trening, e sad. Ako su donijeli odluku da ne budem, neka je vrate. Ja ne bježim. Znam da se brinu da sam možda izgubio svlačionicu, da igrači ne reaguju na mene, misim da griješe, i te kako reaguju i da nije tako, povukao bih se odavno. Znam da igrači reaguju, bio sam uvijek iskren sa njima, i kada je loše i kada je dobro, a ako ne bude tako, Partizan će imati navijača više, a to sam ja, gdje god da se budem nalazio. Želim da stvarno taj stadion Partizana bude popunjen, da se vrate navijači. Da se sklone oni lanci i katanci, da roditelji sa djecom sjede, vide poznate igrače iz cijelog Sportskog društva. Onog dana kada budemo jaki kao Sportsko društvo Partizan kao nekada, ponovo ćemo imati jak Partizan."

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Tokom emisije, Duljaj je otvoreno govorio o razgovoru sa generalnim direktorom Milošem Vazurom i odnosu sa sportskim direktorom Ivicom Kraljem. Smijenjen je nakon četiri uzastopna poraza i nakon što su crno-bijeli ostali bez šanse u borbi za titulu protiv Crvene zvezde i nakon što su u polufinalu protiv vječitog rivala ispali iz Kupa Srbije, porazom u polufinalu.

Duljaj je naglašavao da ne želi da podnese ostavku, da hoće da se bori, ali je klub odlučio drugačije - i to jednoglasno.

"Fudbalski klub Partizan' obavještava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sjednici jednoglasno donio odluku o smjeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izvještaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mjere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, donijeta je odluka o promjeni trenera. Ekipu će u preostalom dijelu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba. Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspjeh u daljoj karijeri", takođe je navedeno u saopštenju.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC