• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u podgoričkoj Budućnosti: Treneru prijetili otmicom ćerke!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašna prijetnja treneru Podgoričana.

 treneru buducnosti prijetili otmicom cerke Izvor: YouTube/FK Budućnost Podgorica

Trener FK Budućnost Podgorica Ivan Brnović podnio je krivičnu prijavu protiv "NN" lica zbog lažne otmice svoje ćerke! Prema izvještaju Radio-televizije Crne Gore, Brnoviću je neko zaprijetio da će mu baciti ćerku u potok ako ne donese 20.000 evra.

"Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dijete na sigurnom, ali je jasno da su htjeli da ga zaplaše i da mu učine život u najvećem crnogorskom klubu nepodnošljivim. Brnoviću je u srijedu prećeno nakon treninga, a juče je, kako nezvanično saznajemo, trebalo da ima sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog jezivih prijetnji", navodi javni servis Crne Gore.

Najuspješniji crnogorski klub već danima potresaju skandali, pa je prošle nedjelje poslije remija sa Sutjeskom i potencijalnog gubitka titule nastala i tuča među igračima. Golman Đorđije Pavličić tada je otvorenom pesnicom udario saigrača Igora Ivanovića i zbog toga je bio suspendovan tri mjeseca.

Uz to, suspendovan je i kapiten Petar Grbić (35), nekadašnji napadač OFK Beograda i Partizana, jer je burno reagovao na na odluku Brnovića da ga ne uvede u igru u završnici te utakmice, nakon što se zagrijavao praktično čitavo drugo poluvrijeme. I to nije sve, jer su nakon meča navijači Budućnosti "Varvari" ušli u svlačionicu i "prevaspitavali" igrače i lomili intentar, javlja RTCG.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC