• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti odgovorio: "Bajern se žali? I mi ćemo!"

Autor Dragan Šutvić

Trofejni stručnjak Karlo Anćeloti prokomentarisao dešavanja u polufinalu Lige šampiona.

 Karlo Anćeloti ako se Bajern žali i mi ćemo  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u finale Lige šampiona pobjedom nad Bajernom (2:1), a igrači tima iz Minhena imali su pritužbe na suđenje nakon meča u glavnom gradu Španije. Prvi je o tome progovorio Matijs de Liht, kojem je poništen gol u završnici meča, nakon što je linijski sudija donio brzopletu odluku da podigne zastavicu i signalizira ofsajd prije završetka akcije. Na to je odgovor imao i Karlo Anćeloti!

Djeluje da je pomoćnik Simona Marčinjaka stvarno pogriješio u finišu utakmice, ali to nije spriječilo Anćelotija da se suprotstavi rivalu. Nakon komentara iz tabora Bajerna da su oštećeni, iskusni italijanski trener pomenuo je da je tokom meča donesena i kontroverzna odluka na štetu njegovog tima. Real je postigao gol za izjednačenje, ali je Poljak nakon gledanja VAR snimka zaključio da je Naćo napravio faul u napadu, rukama po licu Kimiha koji je teatralno pao na zemlju.

"Oni se žale zbog toga, a mi ćemo se žaliti zbog Naćovog poništenog gola. Kimih je simulirao", izjavio je trener Real Madrida. Snimak pokazuje da je bilo kontakta u kaznenom prostoru, ali i da je njemački reprezentativac pao kao pokošen iako nije dobio toliko jak udarac u predjelu lica.

Jasno je da žalbe iz Minhena i Madrida neće nikako uticati na rezultat meča sa stadiona "Santijago Bernabeu". U finalu Lige šampiona, 1. juna na Vembliju, gledaćemo kako Real Madrid pokušava da 15. put postane prvak Evrope, dok će na drugoj strani terena biti Borusija iz Dortmunda. Tim Edina Terzića imaće priliku da "osveti" Bajern.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC