• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte čudo Reala - dva gola i suze heroja od 1.500.000€!

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte pogotke Madriđana, kojima su eliminisali Bajern i plasirali se u ifnale Lige šampiona!

 Liga šampiona Hoselu junak Reala Izvor: Twitter/WolffRMFC

Pa ovo mogu samo Real Madrid i Don Karlo Anćeloti!

Svi su ih opet otpisali, oni su gubili 1:0 u 87. minutu revanša polufinala Lige šampiona protiv Bajern Minhena, a onda ih je spasio niko drugi nego Hoselu! Veteran, 34-godišnji napadač na pozajmici iz Espanjola koji je došao da završi karijeru u klubu za koji navija zamijenio je Federika Valverdea u 81. minutu i onda ušao u istoriju! 

Prvo je u 87- minutu lopta išla po sredini terena i napad je djelovao bezazleno. Čuameni je dodao do Belingema, on je pustio pas ka Vinisijusu koji je šutirao, djelovalo je iz očaja. Ipak Manuel Nojer je odlučio da ovaj slab šut proba da uhvati, a ne da ga odbije. Izmigoljila mu se lopta iz ruku i pala pravo pred Hoselua! 

Iskusni napadač se našao na pravom mjestu, bukvalno mu je lopta pala pred noge i on je to iskoristio da je zakuca u mrežu! Djelovalo je da je to bilo dovoljno samo za produžetke, ali nije tako mislio fantastični Hoselu. Pogledajte kako je izgledao njegov prvi gol na meču: 

Hoselu prvi gol Real Madrida
Izvor: YouTube/Arena sport

Kada je sudija pokazao devet minuta nadoknade lopta je u kaznenom prostoru Bajerna došla do štopera Real Madrida Naća koji je bio okrenut leđima ka golu. Nije znao šta će pa je dodao na krilo ka svom kolegi iz centra odbrane Antoniju Ridigeru koji je poslao loptu u kazneni prostor. A tu je bio Hoselu! 

Ubacio je loptu u mrežu, opet se našao na pravom mjestu, a onda je uslijedila igra živaca. Provjeravalo se da li je ofsajd, tj. da li je Ridiger poslao loptu ispred svoje pozicije ili iza. Hoselu je svakako bio najbliži golu, ali pošto se utvrdilo da je lopta išla unazad gol je važio! Pogledajte drugi gol Hoselua na ovom meču:

Drugi gol Hoselua za Real Madrid
Izvor: YouTube/Arena sport

Na kraju utakmice napadač koga je Real Madrid pozajmio i ima opciju da ga kupi za 1.500.000 evra nije izdržao. Pao je na koljena, pa na grudi i zaplakao! Emocije su ga savladale, a saigrači su pohrlili da ga zagrle i sa njim proslave ovaj uspjeh! 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC