• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Borca otputovali na pripreme u Sloveniju: Počela "operacija Evropa"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crveno-plavi u ponedjeljak ujutro su otputovali u Sloveniju, gdje će se u termama Zreče sve do 28. juna pripremati za predstojeću sezonu.

 Fudbaleri Borca otputovali na pripreme u Sloveniju Izvor: Facebook/FK Borac

Novi trener crveno-plavih Mladen Žižović na put je poveo 22 igrača i tri golmana, ali se očekuje da se tokom rada u Sloveniji ekipi priključi još nekoliko pojačanja.

Prvo iskušenje Banjalučane očekuje veoma brzo, jer će se prvi mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igrati 9. i 10. jula, a revanši su na programu sedam dana kasnije. Ko će biti protivnik crveno-plavih znaće se u utorak poslije žrijeba u Nionu.

"Praktično u Sloveniji počinju pripreme za 'operaciju Evropa'. Teško je reći u ovom trenutku ko bi nam najviše odgovarao, ali je jasno da na međunarodnoj sceni nema lakih protivnika. Zato moramo da se što bolje pripremimo za taj dvomeč", rekao je Žižović, a prenio "Glas Srpske".

Banjalučani bi trebalo da odigraju tri utakmice na pripremama, a još je neizvjestan posljednji rival.

"Odavno se zna da već 19. juna igramo protiv slovenačkog Celja, a da će nam rival pet dana kasnije biti rumunska UTA Arad. Posljednji meč planiran je za 27. jun i tad bi trebalo da se sastanemo sa beogradskim Partizanom, ali to još nije zvanično potvrđeno. Čim saznamo ime rivala na evropskoj sceni počećemo sa dogovaranjem generalke pred Evropu, koju ćemo imati 3. jula. U opticaju već imamo nekoliko potencijalnih rivala, a sa kim ćemo se sastati zavisi i od toga da li ćemo u prvoj utakmici na međunarodnoj sceni biti domaćin ili gosti", dodao je trener Borca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC