• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi je trebalo da otjera Tadića! Binić se javio poslije ispadanja Srbije: Hrvatski avion je bio loš znak!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dragiša Binić oglasio se poslije ispadanja Srbije sa Evropskog prvenstva.

 Dragiša Binić- Piksi je trebalo da otjera Tadića Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Srbija je završila takmičenje na Evropskom prvenstvu u grupnoj fazi. Osvojila je dva boda što nije bilo dovoljno za prolaz. Tokom takmičenja nastala je bura poslije izjave Dušana Tadića koji se zbog toga izvinio, pa su onda nastali novi problemi po dolasku u Beograd.

Isplivali su detalji o tuči Vanje Milinkovića-Savića u jednoj kafani u Njemačkoj, a o svemu što se dešavalo na šampionatu Starog kontinenta mišljenje je iznio bivši fudbaler Dragiša Binić koji se dotakao i samog odlaska u Njemačku hrvatskim avionom. "On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion... Hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, to je loš početak koji je zatrpan i o kom se ćuti, već smo u problemu", počeo je Binić izlaganje u emisiji na "Sport klubu".

Nastavio je u istom dahu. "Odlazimo tamo sa dozom ljutnje, kao da nas neko čeka na zicer da napravimo problem. Pojavljuje se izjava kapitena. Znam Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bi otjerao. I trebalo je da ga otjera! Ja, znate mene, kakav sam bio, pa nisam imao takve ispade."

Dotakao se i podrške koju su "orlovi" imali na šampionatu. "Najviše me boli što je narod koji voli fudbal odvojio 'od usta' da ode tamo, doveli su djecu, dolazili u probleme, tukli se sa drugim navijačima, gledali, mučili se... I onda još to. Ja i dalje ne znam šta je pravi razlog, zašto se onako igralo", zaključio je Binić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC