• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac pred revanš sa Egnatijom: Vidimo da Banjaluka živi za Borac, igraćemo kao da je 0:0 - na pobjedu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Borac večeras od 21 čas protiv Egnatije u Elbasanu igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Srđan Grahovac najavio revanš Egnatija Borac Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Borac je stigao do minimalnog trijumfa pred domaćom publikom i revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv albanske Egnatije dočekuje sa golom prednosti (1:0).

Imaće "crveno-plavi" mngoo posla večeras od 21 čas u Elbasanu, kako bi uspjeli da eliminišu "žilavog" protivnika, koji je u Banjaluci pokazao da se radi o ozbiljnog rivala, protiv kojeg nije lako igrati.

Ipak, uprkos svemu, optimizma u redovima Banjalučana ne nedostaje. Trener Mladen Žižović istakao je da će njegov tim učiniti sve da prođe u narednu rundu kvalifikacija, gdje bi Borac mogao da igra dvomeč sa slavnim PAOK-om, a sličnog mišljenja je i kapiten Srđan Grahovac.

"Još u Banjaluci smo pričali da nas čekaju četiri poluvremena protiv Egnatije. Prva dva smo riješili, sada nas očekuju druga dva. Idemo kao da je 0:0, na pobjedu, da igramo svoju igru. U prošloj utakmici imali smo pun stadion, vidjeli smo koliko nam to znači i sigurno je motiv više takva utakmica i rezultat, energija sa tribina koja nas je nosila na terenu. Znači nam ta podrška, vidimo da Banjaluka živi za Borac. Svim srcem se nadamo i želimo da ostvarimo plasman u narednu rundu, kako bismo u Banjaluku doveli još kvalitetnije protivnike", poručio je Grahovac.

Možda će vas zanimati

Žalili su se Albanci na neravnopravan tretman, s obzirom na to da su u Banjaluci zaradili čak osam žutih i dva crvena kartona. Ipak, njihova grupa igra nije mogla proći nekažnjeno kod sudije.

"Oni su od prve minute imali gard, izašli da igraju fudbal, bilo je i oštrijih duela, ali to je njihov stil igre. Mi idemo da igramo svoju igru i pružimo još bolju partiju", dodao je Grahovac.

Podsjetimo, u slučaju da Borac ne uspije da eliminiše Egnatiju, nastup na međunarodnoj sceni nastaviće u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu (drugo kolo), gdje bi rival mogao da mu bude islandski Vikingur.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC