• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević otvorio dušu: "Partizan ima dobre igrače, ali nema dobar tim!"

Autor Dragan Šutvić

Partizan počinje kvalifikacije za Ligu Evrope, a trener je govorio o stanju u ekipi.

 Aleksandar Stanojević Partizan ima dobre igrače ali nema tim  Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

FK Partizan u četvrtak počinje dvomeč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope utakmicom protiv Lugana (četvrtak, 20 časova), a Aleksandar Stanojević bio je upitan osnovno pitanje - kako da Partizan igra bolje?

"Generalno, ova ekipa Partizana ima dobrih igrača, ali nemamo dobar tim. Na meni je kao treneru da probam da napravim tim, ako ne mogu da napravim tim, onda moram da napravim dodatnu selekciju. Pokušavam da uradimo dodatnu selekciju, neki igrači se nisu dobro pokazali, neki su dobri. U ovom turbulentnom periodu to je jako teško, patimo sa tim stvarima, ali za početak moramo da napravimo tim. Fudbal je kolektivna igra, to je timski zadatak i da pojedinac iskoči iz tima. Na tome radimo i nemamo vremena, kada ćemo uspjeti... To je realnost ovoga što radim", rekao je Stanojević.

Da li je teško da se opredijeli za igrače kada bira tim?

"To je moje zaduženje, a trener sam i moram ja da biram tim i da to uradim, nisam gledalac. Imate igrače pod velikim ugovorima, neke igrače koji se nisu pokazali, ne možete lako da rješavate probleme, jer klub može da uđe u problem. Mora šira slika da se sagleda. Najlakše je meni da isječem i da kažem 'ovih 10 igrača nisu više u ekipi'. Ne mogu to da uradim, moram da sagledam cjelokupnu situaciju i da nađemo najbolje rješenje. U Evropi ga za sada nismo našli i vidjećemo kako će to ići. Radim na tome, to je moj posao i moja odgovornost", dodao je Stanojević, najavivši promjene u odnosu na dvomeč protiv Dinamo Kijeva.

"Ne mogu da vam kažem do kraja, nije profesionalno... Jovanović u špicu? Teško je pitanje, imamo Saldanju, on i Jovanović teško mogu zajedno u napadu. Jovanović se dobro pokazao, Saldanja je dao neke golove u Evropi. Vidjećemo, imamo 90 minuta, pa ćemo još odlučiti kako ćemo igrati."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC