• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Ferencvaroša pred duel sa Borcem potkačio Dekija Stankovića: Sa Jansenom više igramo fudbal!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

„Dogurali su dovdje, težak protivnik, ali mi moramo da pobijedimo“, poručio je veznjak Ferencvaroša pred duel sa Banjalučanima, koji je malo i „potkačio“ prethodnog trenera.

 Fudbaler Ferencvaroša Mohamed Abu Fani pred duel sa FK Borac Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac napravio je istorijski uspjeh plasmanom u plej-of Lige Evrope u kojem će igrati protiv Ferencvaroša, a crveno-plavi u ovaj duel ulaze bez pritiska, u prilično relaksiranoj atmosferi.

Na drugoj strani mađarski šampion dočekuje Banjalučane nakon eliminacije oe Mitjilanda i sa prilično velikim pritiskom, što je bio i utisak tokom konferencije za novinare u Budimpešti, na kojoj je veznjak Mohamed Abu Fani par puta ponovio da njegova ekipa mora da se plasira u ligaški dio Lige Evrope.

„Razočarani smo zbog poraza u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i svi u klubu, navijači... Međutim, imamo sada plej-of Lige Evrope, želimo u grupnu fazu, moramo da bude spremni za ovaj duel i učinićemo sve što možemo da se plasiramo“, rekao je Abu Fani.

On se potom osvrnuo na ekipu Borca, koja je u utorak stigla u Budimpeštu i koja će od 20 časova održati na Grupama Areni posljednji trening pred sutrašnji duel.

„Dogurali su dovdje, stigli do plej-ofa i sigurno su dobra ekipa. Poznajemo ih, poznajemo trenera, Borac je težak protivnik i moramo birti spremni za sutrašnji duel.Mi moramo da se okrenemo sebi i budemo fokusirani na svoju ekipu. Uz podršku naših navijača želimo da pobijedimo i za nas je važno da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope“, rekao je on i dodao da očeuje drugačiju utakmicu od one protiv danskog šampiona, ekipe Mitjilanda.

„Prošla utakmica je bila drugačija jer smo imali minus od dva gola iz prvog meča, imalismo veliki pritisak zbog toga.Bili smo u situaciji ako ne zabiješ, primaš gol. Trudili smo se, ali bilo je jako teško poslije 1:1. Sutra ce biti drugačije, treba nam pobjeda i da se plasiramo u grupnu fazu“, ponovio je još jednom izraelski fudbaler.

Na pitanje kakva je saradnja sa trenerom Paskalom Jansenom, koji je ljetos stigao u klub iz Budimpešte dao je odgovor kojim je malo i „potkačio“ bivšeg trenera, Dejana Stankovića, koji je iz mađarskog kluba otišao u Rusiju i preuzeo Spartak iz Moskve.

„Imamo dobru saradnju,trener Jansen je nas šef i moramo da ga slušamo, vjerujemo mu i on nama. On gaji drugačiji stil nego prošli trener, sada mnogo uđivamo i mnogo više igramo fudbal“, rekao je Abu Fani.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC