• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Imam dvije dileme

Trener crveno-bijelih čeka posljednji trening uoči duela sa Černomorecom, kako bi otklonio sve nedoumice oko sastava za četvrtak.

 Stojanović: Imam dvije dileme Izvor: MONDO

Fudbalere Crvene zvezde je po dolasku u Odesu dočekalo sumorno vrijeme, kao i žurba da stignu na ranije zakazanu konferenciju za medije, pred prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca.

To, međutim, nije pokvarilo raspoloženje crveno-bijelih, pa su trener Slaviša Stojanović i vezista Miloš Ninković nasmijani izašli pred novinare na stadionu ukrajinskog prvoligaša.

"Ostale su još neke finese. Imam dvije nedoumice koje ću otkloniti poslije treninga, a brine me i da li će tokom dana stići sertifikat za Novaka Martinovića", rekao je Stojanović.

Utisak je, ipak, da je Stojanović drugim dijelom izjave više želio da zbuni Ukrajince, nego što je za očekivati da Martinović zaigra samo par dana po dolasku u Zvezdu.

"I ako stignu papiri, to ne znači da će on sigurno biti u postavi", dodao je šef struke.

Što se tiče rivala, Stojanović kaže da mu je Ninković pomogao savjetima, zahvaljujući iskustvu sticanom u Dinamu iz Kijeva.

"Vidi se da je Černomorec dobro organizovan tim i da trener tačno zna šta hoće od igrača", rekao je strateg crveno-bijelih, uz odbijanje da prognozira ishod utakmice.

"Nikada ne razmišljam o golovima, već da moja ekipa pruži najbolju igru. To kakve ko ima šanse, prepuštam kladionicama. Nama ove sezone predstoji mnogo posla i bolje je da manje pričamo, a više radimo".

Trener Černomoreca Roman Grigorčuk istakao je zadovoljstvo što će njegova ekipa igrati protiv "tako poznatog tima kao što je Zvezda".

"Vjerujem da će utakmica biti kvalitetna", dodao je 48-godišnji trener.

Zanimljivo, prvo pitanje ukrajinskih novinara upućeno treneru Crvene zvezde glasilo je: "Zašto je Partizan posljednjih godina toliko bolji?"

"Tu sam tek mjesec dana i ne mogu još da podvlačim paralele zašto je Partizan bio bolji prethodnih godina", odgovorio je Stojanović.

Černomorec i Crvena zvezda igraće u četvrtak u Odesi od 18.15 časova po našem vremenu.

(J. terzić - MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC