• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić i Prcić „otpali“ zbog povreda

Autor mondo.ba

Reprezentacija Bosne i Hercegovine okuplja se u Sent Galenu gdje će u nedjelju odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Španije.

  Izabranici Mehmeda Baždarevića u četvrtak su odradili trening, a kasnije im se priključio i golman azerbejdžanskog Karabaga Ibrahim Šehić, dok se večeras očekuje dolazak prvotimca Ćezene Milana Đurića.

„Zmajevi“ će protiv „furije“ bii oslabljeni jer selektor Mehmed Baždarević za ovu reprezentativnu akciju neće moći da računa na Tina Sušića koji je povrijeđen i ne dolazi u Švajcarsku.

Na prvom treningu u St. Galenu na raspolaganju selektoru Baždareviću bili su Begović, Pirić, Karačić,Vranješ, Spahić, Zukanović, Cocalić, Šunjić, Memišević, Bešić, Pjanić, Hadžić, Grahovac, Medunjanin, Duljević, Višća, Hajrović, Džeko, Bajić i Hodžić.

„Jako dobro su momci radili, ozbiljno i angažovano“, rekao je Baždarević nakon treninga te nastavio: „Sve što smo tražili od njih odradili su odlično i nemamo ni jednu zamjerku. Bio je ovo prvi trening i zaista ih mogu sve pohvaliti“, prenio je sajt Fudbalskog saveza BiH Mešine riječi.


Sanjin Prcić je na pripreme stigao sa povredom desnog koljena tako da osim laganih vježbi nije mogao raditi ništa više. Selektor BiH na njega neće moći računati jer nakon pregleda i konsultacija sa dr. Anelom Karabegom i ljekarskim timom Prciću je preporučeno da uradi dijagnostiku i fizikalnu terapiju.


U petak su po planu priprema predviđena dva treninga, jedan prijepodne u deset sati a drugi, kao i danas u 18 sati. Manji broj bh navijača pratio je trening a poslije iskoristio priliku da se slikaju sa reprezentativcima BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC