• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAOK i Partizan - prijateljstvo zauvek!

Autor mondo.rs

Prvi put u Humskoj igrali su Partizan i PAOK. Saša Ilić se izjednačio sa Mocom Vukotićem. Partizan - PAOK 1:2 (0:2).

 Partizan Paok 1:2 Saša Ilić izjednačio se sa Mocom Vukotićem Izvor: MN PRESS

Fudbal je ove subotu na stadionu u Humskoj bio u drugom planu!

PAOK je prvi put gostovao u domu Partizana, a prijateljski meč dva bratska kluba, obeležio je nastup Saše Ilića, kapitena crno-belih koji je protiv solunskog sastava upisao 791. zvanični meč u dresu beogradskog kluba i tako se izjednačio na večnoj listi sa dosadašnjim rekorderom Mocom Vukotićem.

Za navijače dva kluba, kojih je ovom prilikom bilo preko 16.000 (nekoliko stotina pristalica PAOK-a), rezultat je bio potpuno nebitan. Videlo se to i kada su Grci u ranoj fazi duela stekli 2:0, a domaći navijači se radovali. Na kraju, Partizan je smanjio preko Đorđa Jovanovića, za konačnih:

PARTIZAN - PAOK 1:2 (0:2)

Za trenere je poslužio da timove (pojedinci su iz oba tabora imali obaveze u reprezentacijama) pripreme i uigraju za obaveze koje ih čekaju posle pauze u šampionatima Srbije i Grčke.

Akteri su, ipak, dosta ozbiljnije shvatili susret, tako da Everton ni na ovom meču nije imao pardona prema protivniku, a žestoke duele vodio je i Leonardo sa Paokovim strancima.


Tim Vladimira Ivića namerava da napadne sam vrh i sa trona skine neprikosnoveni Olimpijakos, dok ekipa Marka Nikolića igra bolje posle lošeg starta i sve je bliža vodećoj Zvezdi.

Susret u Beogradu bila je prilika da se ojača prijateljstvo navijačkih grupa, započeto sredinom devedesetih, kada je KK Partizan morao u Solunu da igra meč sa Splitom u Evroligi.

Od tada su Grobari česti gosti na utakmicama PAOK-a, a Paokare ne propuštaju važnije mečeve kada Partizan igra u Beogradu, ali i širom Evrope.

Sa dva ekspresna gola, u drugom i sedmom minutu, grčki sastav je pokazao zašto ima velike ambicije ove sezone. Dijego Bisesvar je oba puta odlično reagovao na povratne lopte saigrača pogodivši sa ivice šesnaesterca donji levi ugao Partizanovog gola.

BAKLJADE

Usled ko zna koje bakljade na utakmici, sudija Srđan Jovanović je bio prinuđen da zbog dima prekine meč na nekoliko minuta. Tu priliku iskoristili su pojedini navijači da utrče na teren i pozdrave se sa igračima oba tima.

Brzo se "probudio" i Partizan, ali totalna ofanziva nije urodila plodom. Valeri Božinov je dva puta promašio iz pozicija kada je mnogo teže bilo promašiti. Brkić je sjajno branio!

PAOK do pred kraj meča nije imao više prilika, Partizan jeste, a uspeo je i gol da postigne.

Perfektnu akciju crno-belih i sjajno dodavanje Leonarda pravo u noge nije iskoristio Nikola Đurđić. Napadač "parnog valjka" šutirao je oštro po zemlji sa 15-16 metara, ali tik uz stativu.

đorđe jovanović
Izvor: YouTube


Konačno, u 70. minutu pogodio je i Partizan. Talentovani 17-godišnji Đorđe Jovanović je desnom spoljnom, na asistenciju Alena Stevanovića, zatresao mrežu.

Sudija je meč produžio za pet minuta, ali se on završio nešto ranije jer su navijači, u želji da se pozdrave sa fudbalerima i možda dobiju dres na poklon, "preplavili" teren u Humskoj.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Jevtović, Leonardo, Ilić , Božinov, Đurđić.

Igrali su još: N. Stevanović, Radin, Đuričković, Marjanović, Ostojić, Bogosavac, Damjanović, A. Stevanović i Jovanović.

PAOK: Brkić, Matos, Leovac, Tijam, Malezas, Perejra, Krespo, Bisesvar, Atanasiadas, Pelkas, Kanas.

Igrali su još: Velidis, Kirilidis, Korovesis, Dodoncakis, Meteu, Delijanidis, Kicou i Dimitridis. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC