• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Đurđić bez objašnjenja: Kriv sam 99 odsto

Autor mondo.rs

Letos najavljen kao jedno od najvećih pojačanja Partizana već mesec dana ni minut na terenu.

 Nikola Đurđić u Partizanu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Obradovali su se mnogi navijači Partizana kada su sredinom juna čuli da u klub dolazi Nikola Đurđić. Napadač sa iskustvom igranja u Bundesligi i Ligi šampiona trebalo bi da bude primer mlađim fudbalerima i "vučna snaga" na terenu, međutim, ispostavilo se da nije tako.

Đurđić već mesec dana nije bio u protokolu za utakmicu crno-belih, od 6. novembra i duela sa Novim Pazarom, a u 17 utakmica ove sezone postigao je samo jedan gol.

"Nemam objašnjenje. Nisam ga ni tražio, Treniram sa ekipom, sve normalno", izjavio je Đurđić za Sportski žurnal i dodao da nije povređen.

Ističe 30-godišnji napadač da ima korektan odnos sa trenerom Markom Nikolićem, međutim, deluje i da mu zamera što nema više poverenja u njega.

"Kada sam dao gol Nišlijama pomislio sam - krenulo me je! Ali... Ubrzo sam zamenjen, od tada, u prvenstvu, proveo sam još 20 minuta na terenu", podseća Đurđić.

Priznaje, ipak, da nije ispunio očekivanja.

"Ja sam kriv 99 odsto. Nijednog trenutka nisam prebacio krivicu na drugoga. Ja sam bio na terenu... Žao mi je što nijednu utakmicu, izuzev premijere protiv OFK Bačke u Novom Sadu, nisam odigrao svih 90 minuta. E, to mi upada u oči. Inače, ja sam kriv, nema dileme".

Kada je u pitanju dalja saradnja sa Partizanom, Đurđić kaže da nije razgovarao sa sportskim direktorom Ivicom Ilievom.

"Ne znam... Imam ugovor još godinu i po", odgovorio je na pitanje da li je moguć novi odlazak u inostranstvo već tokom zime.

"Skoro osam godina igrao sam 'preko'. Ovo su mi najgorih šest meseci u karijeri. Svuda sam ostavio bolji utisak, nigde nisam zatvorio vrata. Samo se kod nas za četiri-pet meseci sve zaboravi, ispadne da ništa ne znam. Nije tako... Znam koliko vredim. Igrač sam Partizana, nigde ne žurim. Siguran sam da ću da donesem pravu odluku", optimista je napadač crno-belih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC