• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: Barsa hoće Srnu

Autor Anadolija

" Svjesni smo važnosti Srne za naš tim, ali i za klub uopšte. On je mnogo godina kod nas i iskreno se nadam da neće otići", kazao Foseka

  Paulo Foseka, trener Šahtjora iz Donjeka potvrdio je da se španski šampion Barselona interesuje za hrvatskog fudbalera Darija Srnu, ali i izrazio nadanje da će klub uspjeti zadržati svog kapitena.

Mediji već mjesecima spekulišu o tome da će Srna uskoro preći u redove Barse, jer navodno pojačanje na poziciji beka Aleks Vidal nije opravdao očekivanja.

“Znam za interes Barselone. No, nije na meni da donosim odluku. Svjesni smo važnosti Srne za naš tim, ali i za klub uopšte. On je mnogo godina kod nas i iskreno se nadam da neće otići“, rekao je Foseca na konferenciji za novinare pred večerašnju utakmicu Lige Evrope protiv domaće Brage.

Srna je 2003. godine iz Hajduka stigao u redove Šahtjora za koji je od tada odigrao 510 takmičarskih utakmica i postigao 49 golova. U dresu reprezentacije Hrvatske, od kojeg se oprostio nakon EURO 2016, upisao je 134 nastupa uz 22 pogotka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC