• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi REKORDER Đurđević: Govorili su da ne valjam

Autor mondo.rs

Napadač Partizana Uroš Đurđević obeležio 20. kolo Superlige - het-trik i najbrži gol. "Bilo je i onih koji su govorili da nisam dobar... Hvala saigračima i treneru, bez njih ovoga ne bi bilo".

 Uroš Đurđević najbrži gol u istoriji Superlige Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uroš Đurđević je procvetao u Partizanu.

Momak za koga se uvek pričalo da ima kvaliteta, potenaijala za "nešto veliko", ali koji nikako to nije ispoljavao u punom obimu, ove jeseni se "pronašao" u Partizanu, pod vođstvom Marka Nikolića, ali i saigrača koji ga nesebično "kljukaju" loptama.

Golgeter Partizana je protiv Čukaričkog na Banovom brdu postigao sva tri gola za crno-bele, uključujući i onaj u 10. sekundi meča, po čemu je postao rekorder u istoriji Superlige. Ali, Đurđević najpre skreće pažnju da ne igra sam.

"Moram reći, bez trunke kurtoazije, da je ovo i uspeh cele ekipe. Setite se asistencija Vulićevića i Božinova... Pa, kako bih ja sam sve ovo uradio bez njih?! Hvala im!H vala Bogu, samo da me zdravlje posluži i trudiću se da nastavim u istom ritmu. Bez obzira kako vama to izgleda, ali meni je ekipa na prvom mestu. Zamislite da je nekim slučajem, ne daj Bože, bilo 3:3. Šta bi značila moja tri gola? Ništa...".

Nije znao da je postao rekorder dok se utakmica nije završila. Pobedio je Borka Veselinovića (dok je igrao za Javor dao je gol protiv Radničkog u 12. sekundi). 

"Za rekord sam saznao neposredno po ulasku u svlačionicu i naravno da mi je drago, jer rekord je rekord. Što se tiče golova, oni su mi nagrada za mnoge ružne stvari koje su mi se dešavale u prošlosti, koje sam uz porodicu i devojku izdržao. Uz sve treninge sa ekipom trenirao sam i individualno", kaže Đurđević za klupski sajt .

Imao je poruku za sve oni koji su verovali u njega, ali i za one koji nisu.

"Naravno, tu su bili i ljudi koji sada vode moju karijeru i koji su ludački verovali u mene, iako je bilo i onih zluradih koji su rekli da nisam dobar igrač, da sam problematičan. Nažalost tih ljudi, izabrao sam pravi klub, imam stručni štab koji me poštuje, hvala Bogu igram dobro, dajem golove, Partizan diže formu".

Đurđević je osvojio, uvek probirljiva, srca navijača Partizana izgaranjem na terenu i golovima. Kapiten Mlade reprezentacije Srbije obećava da se ništa neće promeniti u nastavku sezone:

"Rekao sam nedavno i sada ponavljam - mogu da odigram loše, mogu da promašim zicer, mogu da imam golgeterski post - ne daj Bože - ali uvek ću ginuti, izgarati, neću štedeti ni sebe, ni druge. Nisam neko ko teatralnošću skreće pažnju na sebe. Teren je moja istina i tu dajem sve od sebe, pa i preko toga. Iskreno hvala navijačima na ovacijama”.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC