• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Račić menja Donalda

Autor mondo.rs

Iako je u centru pažnje konferencije za medije Miodraga Božovića bila njegova navodna ostavka, trener Crvene zvezde trudio se da govori samo o predstojećem duelu sa Radnikom. Evo i šta je rekao o budućem rivalu.

 Radnik Surdulica Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Gostovanje Crvene zvezde u Surdulici, u poslednjem kolu prvog dela sezone, iznenada se našlo u senci navodne ostavke trenera Miodraga Božovića.

Iako su novinari insistirali na toj temi tokom konferencije za medije u utorak, Zvezdin trener je odbijao da priča o bilo čemu drugom osim o susretu sa Radnikom (sreda, 16 časova, TV Arena Sport).

O predstojećem rivalu je rekao:

"Radnik ne spada u najkvalitetnije naše superligaše, ali to ništa ne znači. Protiv nas su svi motivisani. Imaju par igrača koji bi mogli da nam zadaju probleme, pre svih špic Nikolić. Nije dao mnogo golova ove sezone, ali se dobro kreće, skače, opasan je u prekidima. Adamović je kreator igre, u odbrani imaju iskusne igrače Vukovića i Pavlovića, u sredini mladog Đorića, tu je i Luka Merdović, ako bude igrao... Imaju dosta igrača koji imaju kvalitet. Znam da smo mi kvalitetniji, ali to moramo da potvrdimo na terenu".

Crveno-beli će za put na jug Srbije biti oslabljeni suspenzijama Mičela Donalda i Džona Ruiza (žuti kartoni) i povredama Mihaila Ristića i Aleksandra Lukovića.

Njihova odsustva, ipak, neće uticati na promenu formacije 4-2-3-1, iako je Božović ove sezone umeo da promeni postavku na 4-4-2.

"Umesto Donalda će igrati Uroš Račić, tako da nećemo igrati sa dvojicom napadača", otkrio je Božović.

Kao drugi defanzivni vezista očekuje se Marko Poletanović, dok bi ispred njih trebalo da bude Gelor Kanga, a po krilima Srđan Plavšić i Slavoljub Srnić.

U odsustvu Aleksandra Lukovića, štoperski tandem opet će činiti Tomas Fibel i Damiejn Le Talek, dok se na bekovima očekuju Dušan Anđelković i Marko Petković.

Najveća dilema je napadač, jer se u poslednje vreme u startnoj postavi smenjuju Predrag Sikimi i Petar Orlandić.

Posle utakmice u Surdulici, fudbaleri Crvene zvezde idu na zimski odmor, a ponovo će se okupiti 9. januara. Posle uobičajenih lekarskih pregleda u Beogradu, sledi odlazak u poznatu slovenačku bazu - Kopar, a zatim i na Kipar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC