• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Hvala Krajini i Kozari

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac u saopštenju se javno zahvalio Fudbalskom klubu Krajina i kasarni Kozara na nesebičnoj pomoći u proteklom periodu.

 FK Borac se zahvalio FK Krajina i kasarni Kozara Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Velikan iz Platonove" je u srijedu na zvaničnom sajtu objavio saopštenje u kojem se zahvalio Krajini i kasarni Kozara na pomoći odnosno ustupanju terena za trening.

"Fudbalski klub Borac želi javno da se zahvali Fudbalskom klubu Krajina na nesebičnoj pomoći u proteklih nekoliko godina. Bezbroj puta FK Krajina je u proteklom periodu ustupao teren i svlačionice svim takmičarskim selekcijama Fudbalskog kluba Borac, zahvaljujući čemu je održavanje treninga bilo znatno olakšano", navedeno je u saopštenju.

Zbog toga će crveno-plavi uvijek biti istinski prijatelj Krajini.

"Fudbalski klub Borac poručuje kako će uvijek biti na raspolaganju Fudbalskom klubu Krajina i da će Krajina u Borcu uvijek imati istinskog sportskog prijatelja. Takođe, Fudbalski klub Borac želi mnogo sreće i uspjeha FK Krajina, prvenstveno u 2017. godini i takmičenju u kojem nastupa, odnosno Područnoj ligi Banjaluka".

Pored Krajine, klub sa Gradskog stadiona uputio je zahvalnost i kasarni Kozara.

"Mlađe takmičarske selekcije Fudbalskog kluba Borac u posljednjim sezonama bilježe odlične rezultate kako u domaćim takmičenjima u kojima nastupaju, tako i na međunarodnim turnirima gdje svaki put Borac i Banjaluku predstave u najljepšem svjetlu. Zahvalnost za te uspjehe Fudbalski klub Borac duguje i kasarni Kozara, koja je mladim crveno-plavim nadama, do izgradnje pomoćnog terena iza sjeverne tribine Gradskog stadiona, ustupila svoj teren za obavljanje trenažnog procesa", istaknuto je u saopštenju Borca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC